Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές για τον Νέστο Χρυσούπολης. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά έκαμψε με 2-0 την αντίσταση του Καμπανιακού στο ΔΑΚ Χρυσούπολης.
Στο 35΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Σαπουντζής εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκιώνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Γιακουμή. Στο 66΄ήρθε το 2-0, ο Ντοναλντόνι με ανάποδο ψαλίδι βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Σταυρόπουλο, που είχε εύκολο έργο για το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ο Ντοναλντόνι θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη στο 74΄, όταν βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά πλάσαρε έξω.
Νέστος Χρυσούπολης (Κεχαγιάς): Γ. Μούτσα, Αρνίς (60′ Δαλιανόπουλος), Μανωλάκης, Γκιώνης, Τσαμούρης, Λέλεκας, Ψάλτης, Κωστίκα (60′ Σταυρόπουλος), Γλυνός (82′ Ιωαννίδης), Σαπουντζής (73′ Τσίκος), Ντοναλντόνι (82′ Αθανασόπουλος)
Καμπανιακός (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Παντεκίδης, Παπαστεριανός, Χατζηκυριάκος (46′ Αλμπάνης), Ντουμάνης, Παπακωνσταντίνου (46′ Γαρύφαλλος), Πολύζος (73′ Σαρβανίδης), Ν. Καθάριος (68′ Καρακούτης), Τσαπακίδης, Ρόβας (68′ Ανανιάδης), Δερμιτζάκης
Α Όμιλος (14η αγωνιστική)
Αποτελέσματα
ΠΑΟΚ Β΄- ΑΟ Καβάλα 0-2
Νέστος Χρυσούπολης – Καμπανιακός 2-0
14/12
Νίκη Βόλου – Αστέρας Τρίπολης Β΄
Ηρακλής – Μακεδονικός
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΣ Γιάννινα
Βαθμολογία
| ΟΜΑΔΑ | ΑΓ | ΒΑΘ |
| Ηρακλής | 13 | 31 |
| Αναγέννηση Καρδίτσας | 13 | 30 |
| Νίκη Βόλου | 13 | 28 |
| Αστέρας Τρίπολης Β΄ | 13 | 27 |
| ΑΟ Καβάλα | 14 | 18 |
| ΠΑΟΚ Β΄ | 14 | 15 |
| Νέστος Χρυσούπολης | 14 | 14 |
| ΠΑΣ Γιάννινα | 13 | 9 |
| Καμπανιακός | 14 | 9 |
| Μακεδονικός | 13 | 5 |
Επόμενη αγωνιστική (15η αγωνιστική, 20-21/12/2025)
Αστέρας Τρίπολης Β΄- Αναγέννηση Καρδίτσας
ΑΟ Καβάλα – Νίκη Βόλου
Καμπανιακός – ΠΑΣ Γιάννινα
Μακεδονικός – Νέστος Χρυσούπολης
ΠΑΟΚ Β΄- Ηρακλής





