Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νέστος ηττήθηκε στη Χρυσούπολη με 0-2 από την Καλαμάτα, για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ολικό ροτέισον από τους δύο προπονητές, που ρίχνουν το βάρος στο πρωτάθλημα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 6΄, με το σουτ του Μπονέτο να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη κατοχή αλλά οι του Νέστου αμύνονταν αποτελεσματικά. Στο 23΄ο Λυμπεράκης έκανε σέντρα-σουτ από τα αριστερά και ο Γκίνης έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ. 3΄αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καντάβε και λάθος έξοδο του Γκίνη, η κεφαλιά του Μιγιένγκα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η Καλαμάτα συνέχισε να πιέζει και στο 32΄ο Αλόνσο έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, γύρισε στον Ιγκνιάτοβιτς, ο οποίος πλάσαρε άουτ.
Στο 48΄ο Μπονέτο σέντραρε από τα δεξιά, ο Χάμζα έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Μούτσα ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σε κόρνερ. Η απάντηση του Νέστου ήρθε άμεσα (49’), όταν βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση και το πλασέ του Σταυρόπουλου μέσα από την περιοχή να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Γκίνη. Ωστόσο, στην επόμενη φάση η «Μαύρη Θύελλα» βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Ζιντάν να «σπάει» υποδειγματικά τη μπάλα στον Μπολιβάρ και αυτός με δυνατό αριστερό σουτ να νικάει τον Μούτσα. Στο 84΄ο τερματοφύλακας του Νέστου είπε «όχι» με τα πόδια στο σουτ του Κουρμινόβσκι. Στο 90+1΄ο Μιράντα διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με εύστοχο πέναλτι, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος από τον Σταυρόπουλο.
Νέστος Χρυσούπολης (Παπαβασιλείου): Μούτσα, Τριμμάτης, Λυμπεράκης, Μιγιενγκά, Π. Δερμιτζάκης (71΄ Χάβος), Γιαξής (46΄ Μεμέτογλου), Τουτόντα, Σταυρόπουλος, Στοϊλκοβιτς (46΄ Βρύζας), Καντάβε (60΄ Δημητριάδης), Σέα (46΄ Αντ. Δερμιτζάκης)
Καλαμάτα (Χριστοφιλέας): Γκίνης, Ιγκνιάτοβιτς, Μπακαγιόκο, Παναγιώτου (75΄ λ.τ. Πέρεζ), Αλόνσο, Ντιαρά (46΄ Κατάλντι), Λιατσικούρας, Χάμζα, Ζιντάν (60΄ Μιράντα), Μπονέτο (60΄ Καρεάσο), Μπολίβαρ (60΄ Κουρμινόβσκι)


