Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Ευχαριστήριο προς το ΓΝ Καβάλας για τις προσπάθειες να διασωθεί ο Θεόδωρος Καρακασίδης

Must Read

image_printΕκτύπωση

Στις 15/10/2023 χρειάστηκε διακομιδή με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο αδελφός μας ο Θεόδωρος Καρακασίδης. Επειδή πολλά έχουν ακουστεί και για αυτήν την υπηρεσία, θέλω να καταθέσω πως η ανταπόκριση ήταν άμεση και με συνεχή επικοινωνία από το κινητό μου τηλέφωνο με την διασώστρια.

Ακολουθώντας με ταξί, φτάνοντας στα επείγοντα του ΓΝΚ. Η νυχτερινή βάρδια ήταν ήδη ενημερωμένη με τον εφημερεύοντα στα επείγοντα ιατρό Γιώργο Τεπελόπουλο να περιμένει το περιστατικό. Τρεις νοσηλευτές έσπευσαν στον αδερφό μου για ενδοφλέβια φάρμακα, σύνδεση σε μόνιτορ κλπ. Μετά από λίγο μαζί με το προσωπικό του ΤΕΠ και ο εφημερεύων ειδικευόμενος παθολόγος (μας διαφεύγει το όνομα) και ο εφημερεύων ειδικευόμενος καρδιολόγος Καταρτζής Ιωάννης.

Όλα να συμβαίνουν πάρα πολύ γρήγορα αλλά και με λίγα λόγια συντονισμένα-κουρδισμένα σαν ρολόι. Με συνεχείς προσπάθειες, ταυτόχρονες εργαστηριακές εξετάσεις κλπ. ενημερώνουν τον εφημερεύον αναισθησιολόγο Κευσενιδη Σαββα ο οποίος φτάνει εκεί με ακόμη δυο νοσηλευτές. Περίπου 12 άτομα ή και περισσότερα, ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού για έναν ασθενή.

Δεν γνωρίζω αν είναι σωστό, δεν γνωρίζω αν είναι λάθος το μόνο που καταλάβαινα μέσα στην αγωνία μου,ότι όλο αυτο ήταν τρομερά εντυπωσιακό.

Δυστυχώς ο αγαπημένος αδερφός μου δεν τα κατάφερε αλλά δεν μπορώ να παρατηρήσω και να πω , πως τόσοι άνθρωποι εκεί, έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να κάνουν για έναν άλλον άνθρωπο. Είναι όντως από τις φορές που ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μοιάζει κυριολεκτικά φτωχό. Όπως φτωχό μοιάζει και το ευχαριστώ σε όλους αυτούς που είπαν και έγραψαν όλα αυτά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατ’ ιδίαν για τον δικό τους ΤΕΟ.

Σας ευχαριστώ όλους με δάκρυα στα μάτια.

Σοφία Αφουξενίδου-Καρακασίδου και τα ανήψια του.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Γυμνάσιο – Λύκειο Κρηνίδων: Oλοκληρώνονται σταδιακά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του.

Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο – Λύκειο των Κρηνίδων. Μέσα στη διάρκεια της θερινής σεζόν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!