Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΑΤΜ Αναλήψεων και Καταθέσεων στην Κεραμωτή.

Must Read

Έφη Βαλίλα
Έφη Βαλίλα
Δημοσιογράφος

Δημοσιογραφική Δικαίωση

Δικαιώθηκε η Συνεργάτιδα – Δημοσιογράφος του KAVALA PORTAL, Έφη Βαλίλα, όταν πριν από ένα χρόνο, αναφέρθηκε εντατικά δημοσιογραφικά, σε αυτό που σήμερα έχει η Κεραμωτή και αποτέλεσε δημόσιο αίτημα της.

Πλήρης αναβάθμιση του ΑΤΜ στην Κεραμωτή

Επιβεβλημένη θεωρήθηκε από την ίδια η εγκατάσταση ΑΤΜ πέραν των Αναλήψεων, και Καταθέσεων στην Κεραμωτή! Έτσι το ΑΤΜ καταθέσεων και αναλήψεων στην Κεραμωτή είναι πλέον γεγονός!! Παρέχει τη δυνατότητα, και κατάθεσης χρημάτων των πελατών της τράπεζας όπως: επισκέπτες τουρίστες που θα έχουν πλέον τη δυνατότητα αυτή, όπως επίσης ο εμπορικός κόσμος, οι διερχόμενοι αλλά και οι άνθρωποι του Πρωτογενούς τομέα, αλιείς, κτηνοτρόφοι, αγρότες, της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νέστου.

Φλέβα έμπνευσης μας οι Πολίτες…

Η δημοσιογραφική παρέμβαση που ακολουθεί αυτούσια, πηγάζει από τους κατοίκους της περιοχής, όπου εξέφρασαν έντονα την επιθυμία τους, να υπάρχει ΑΤΜ με δύο λειτουργιές, με αποτέλεσμα να δημοσιοποιηθεί το αίτημα και να κοινοποιηθεί και προς την Διοίκηση της Τράπεζας.

Ακολουθεί αυτούσια η δημοσιογραφική  παρέμβαση…

ΑΤΜ Καταθέσεων: Επιβεβλημένη η εγκατάσταση του και στην Κεραμωτή. Μία συνομιλία της Δημοσιογράφου με καταστηματάρχες και φυσικά πρόσωπα της Κεραμωτής με αίτημα τη δυνατότητα κατάθεσης και αποστολής χρημάτων μέσω του ATM της Τράπεζας Πειραιώς στην Κεραμωτή.

[…Όσοι από εμάς κατοικούν σε αστικά κέντρα, γνωρίζουν τη δυνατότητα ακόμη και κατάθεσης από τα εξωτερικά μηχανήματα των τραπεζών, τα γνωστά μας ΑΤΜ. Τη δυνατότητα αυτή θα πρέπει να παρέχει πάραυτα και η Τράπεζα Πειραιώς στους Επαγγελματίες, στους Κατοίκους αλλά και Τουρίστες της Κεραμωτής. Είναι σε όλους πλέον γνωστό ότι κατόπιν κλεισίματος του καταστήματός της Κεραμωτή, εξυπηρετεί μέσω ΑΤΜ τους πελάτες της. Με τη διαφορά όμως, ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα παρέχει τη δυνατότητα μόνον αναλήψεων και όχι καταθέσεων.

Επικουρικά θα συμβάλει στις ανάγκες όλων των πολιτών που έχουν οικονομική δραστηριότητα στην Κεραμωτή

Ήταν και είναι πράγματι ένα χρόνιο αίτημα όχι μόνον ντόπιων αλλά και επισκεπτών, η βελτίωση των υπηρεσιών του ΑΤΜ, δεδομένου ότι η μη δυνατότητα αποστολής χρημάτων, δυσχεραίνει το έργο αφενός των καταστηματαρχών και αφετέρου των ίδιων των απλών πολιτών! Προς τούτο συνομίλησαν μαζί μας, καταστηματάρχες της Κεραμωτής αλλά και απλοί πολίτες για την άμεση επίλυση του αιτήματος αυτού.

Επόμενο βήμα της Εφημερίδας μας

[…] είθισται στις περιπτώσεις αυτές να συνομιλεί κανείς αρχικά με τον Περιφερειακό Διευθυντή και αυτό θα το πράξουμε. Η ενημέρωση θα γίνει σύντομα ώστε εν όψει της θερινής Τουριστικής περιόδου να υπάρξει επίλυση στο πρόβλημα. Άλλωστε , επιθυμεί για το θέμα αυτό να δοθεί μία μόνιμη και οριστική λύση…]

**Όλα τα παραπάνω γραφόμενα, λάβανε χώρα πριν από ένα περίπου έτος…

***Επιλογικά, πιστεύουμε ότι η Τράπεζα μέσω του καταστήματος της Χρυσούπολης κατανόησε αφενός την έλλειψη και αφετέρου την αναγκαιότητα εγκατάστασης του συγκεκριμένου μηχανήματος, σε ένα λιμάνι πολλαπλών χρήσεων και αναγκών, όπως αυτό της Κεραμωτής!!

**Το μόνο που παραμένει ελλιπές, είναι η καθαριότητα του χώρου στο συγκεκριμένο σημείο…

*Οψόμεθα και για τη μέριμνα αυτής, δεδομένου ότι η εικόνα δεν είναι η πρέπουσα για τους τουρίστες που έχουν κατακλίσει πλέον την πανέμορφη Κεραμωτή!

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

National League 2, 20η αγωνιστική: Στάση στην Θεσσαλονίκη για την «Σάντα» – Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της η Αγία Βαρβάρα, καθώς έχασε στην Θεσσαλονίκη από τον Όλυμπο...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!