Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Ξεκινάνε απολυμάνσεις στα σχολεία της Καβάλας λόγω κορωνοϊού

Must Read

Στο “χορό” του κορωνοϊού συνεχίζει να “χορεύει” ολόκληρη η Ελλάδα, εν μέσω των τελευταίων ανακοινώσεων του υπουργείου Υγείας (το μεσημέρι της Κυριακής 8 Μαρτίου 2020) για 73 κρούσματα σε ολόκληρη τη χώρα.

Έτσι, μετά από σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αποφασίστηκε μια σειρά προληπτικών μέτρων:

  • Αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ σε όλη τη χώρα για 4 εβδομάδες.
  • Επίσης για 4 εβδομάδες δεν θα μπορεί να διενεργηθεί κανένα συνέδριο στην επικράτεια.
  • Για 2 εβδομάδες σταματούν οι σχολικές εκδρομές εντός της χώρας ενώ επίσης για 2 εβδομάδες όλες οι αθλητικές διοργανώσεις θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών χωρίς θεατές
  • Επίσης αποφασίστηκε η προληπτική αναστολή, όπως ήδη ισχύει, της λειτουργίας σχολείων ανά περίπτωση, όταν συνδέονται με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Παράλληλα αποφασίστηκε και η απολύμανση των σχολικών μονάδων ως ένα πρόσθετο μέτρο πρόληψης κατά του κορωνοϊού. Απολύμανση θα γίνει και στα σχολεία του δήμου Καβάλας (ενδέχεται το μέτρο να επηρεάσει και τους παιδικούς σταθμούς) -με το πρόγραμμα των δράσεων να αποφασίζεται σήμερα, στο πλαίσιο σύσκεψης που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Καβάλας.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Οι αγρότες στην αντιπεριφέρεια Καβάλας (βίντεο)

Συμβολική πορεία διαμαρτυρίας, με πάνω από 10 τρακτέρ, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2024 αγρότες που συμμετέχουν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!