Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

“TΟSCA BEACH HOTEL” Το Απόλυτο Τουριστικό Θέρετρο, Συνώνυμο της Κομψότητας και της Αισθητικής!!

Must Read

ΑΟ Καβάλα-Τρίκαλα 1-0: Επιτέλους…νίκη!

φωτογραφία: Λάσκαρης Τσούτσας Από την περασμένη αγωνιστική σαιζόν είχε να "γευτεί τους καρπούς...

Ρύθμιση οφειλών σε 36 – 72 δόσεις: Παράταση προθεσμίας

Με απόφαση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνου Τσακλόγλου, παρατείνεται, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022, η προθεσμία των ενοποιημένων...

Ετοιμάζεται κινητοποίηση από τους αγρότες του Παγγαίου

Μια κίνηση που βρισκόταν εδώ και μερικές μέρες στα σκαριά παίρνει, πλέον, σάρκα και οστά μετά την...

Ένα Όνομα μία Ιστορία!! 

Συνέντευξη με την Εταίρο και Νομικό Σύμβουλο του TΟSCA BEACH HOTEL, κα Ειρήνη Βρανά! Μία συνομιλία με δύο μέλη της Δημοσιογραφικής Ομάδας του KAVALA PORTAL, την Έφη Βαλίλα και τον Τάσο Μαρκουλίδη πάνω σε όμορφες και αληθινές  επιχειρηματικές σκέψεις…

Προλογικά

Τυπικά και Ουσιαστικά Προσόντα της Συνεντευξιαζόμενης μας, κας Βρανά

Η κα Ειρήνη Βρανά εκτός από Νομικά, έχει εμπειρία και σε Οικονομικά θέματα, αλλά και στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών. Σήμερα  ανιχνεύσαμε την θηριώδη βεντάλια της Οργανοδιοικητικής του Ξενοδοχείου και καθρεφτίσαμε το εύρος και το πλάτος, καθώς και όλο το βάθος του σημερινού «Τουριστικού γίγνεσθαι» κατά τη διάρκεια της συνομιλία μας, μαζί της. Και φυσικά η ίδια ομιλεί και απαντά χωρίς στερεότυπα στα ερωτήματα μας, όπως θα δούμε από την πρώτη της απάντηση.

Kavala Portal (K.P.): Καλημέρα σας κ. Βρανά. Καλή αρχή σάς ευχόμαστε στη νέα αυτή προσπάθεια που γίνεται στο “TOSCA BEACH HOTEL”, και μάλιστα σε μια ιστορικής σημασίας παραλία, για την Καβάλα. Υπενθυμίζουμε ότι για πολλά χρόνια η περιοχή ήταν παρατημένη και ο όμιλος Μουζενίδη «ανέστησε» ουσιαστικά αυτήν την Ξενοδοχειακή Μονάδα. Εσείς  πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε «ξανά» με τον τουρισμό, μιας και για πολλά χρόνια δραστηριοποιηθήκατε στον Νομικό – Τραπεζικό χώρο;

Ειρήνη Βρανά (Ε.Β.): Η ενασχόλησή μου με τον τουρισμό δεν είναι καινούρια. Προέρχομαι από οικογένεια που έχει ασχοληθεί ήδη με τον τουρισμό, από τη δεκαετία του ΄80, μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση του «Camping IRINI»

Το νέο αυτό άνοιγμα στην Τόσκα ήταν μια συνδυαστική απόφαση… Προφανώς και βοήθησαν σημαντικά οι συγκυρίες, ειδικά οι αποφάσεις του τραπεζικού κλάδου  (τον περασμένο Νοέμβριο) όπου εκμεταλλευόμενη ένα πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, αποχώρησα από την Τράπεζα Πειραιώς. Ασκώ πλέον τη δικηγορία, θεωρώ τον εαυτό μου μάχιμη δικηγόρο, κάτι που μου παρείχε τη δυνατότητα να ασχοληθώ και με τον τουρισμό (όπως πάντα ήθελα)!! Θέλω καταρχάς, να επισημάνω ότι, υπήρχαν πολύ σοβαρά προβλήματα στον Όμιλο Μουζενίδη, κάτι που γνώριζε καλά ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της αλυσίδας «BOMO CLUB» κος Χρίστος Ζαγγογιάννης. Προς τούτο, πήραμε την – από κοινού – απόφαση, να μην επιτρέψουμε αυτά τα μεγάλα προβλήματα να «παρασύρουν» στην απαξίωση αυτό  το ιστορικό ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε μια ονειρεμένη παραλία, σε απόσταση μόλις 6 χιλιομέτρων στην Καβάλα. Έτσι, μόλις λύθηκε η μισθωτική σχέση μεταξύ του ομίλου Μουζενίδη και της TΟSCA (στα τέλη Μαΐου ενεστώτος έτους) αναλάβαμε δράση!!

Αγαπάμε πολύ τον τόπο μας, θέλουμε να στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα, και δεν θέλουμε να μείνει η TΟSCA ως ένα απλό ξενοδοχείο, αλλά να μετατραπεί σε έναν εξαιρετικό πόλο τουριστικής έλξης, όχι μόνο για τους Καβαλιώτες, αλλά και για όλους τους λουόμενους, ανεξάρτητα από πού προέρχονται[…]

Κ.P.: Κα Βρανά, η χιλιομετρική απόσταση του ξενοδοχείου από την Καβάλα απέχει μόλις 6χιλ. ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν συνδέεται με την Καβάλα μέσω του Αστικού ΚΤΕΛ (μόνο μέσω Υπεραστικού). Τα θερινά δρομολόγια ξεκινάνε από Καλαμίτσα και καταλήγουν στον Μπάτη. Το γνωρίζατε αυτό;

Ε.Β.: Ομολογώ ότι αυτό δεν το γνώριζα, αν και εφόσον είναι έτσι, θα επιχειρήσουμε να έρθουμε σε επαφή με τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, ώστε να υπάρξει επέκταση της γραμμής, έτσι ώστε να εξυπηρετεί και τους επισκέπτες που επιθυμούν να φτάσουν και να κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία του Ξενοδοχείου μας.

K.P.: Εξ όσων γνωρίζουμε, το «TΟSCA BEACH HOTEL» φιλοξενούσε Ρώσους τουρίστες. Πρόκειται να γίνει από μέρους σας, ένα επιπλέον επιχειρηματικό άνοιγμα και προς άλλες χώρες και νέες αγορές; Θεωρείται επιβεβλημένη από μέρους σας, μία «Εξωστρεφής Ξενοδοχειακή Πολιτική»; Υπάρχει κάποια πρόβλεψη, κάποια σκέψη και για την προσέγγιση του ονομαζόμενου Εσωτερικού Τουρισμού, σύμφωνα και με τις προοπτικές της φετινής  Τουριστικής περιόδου.

Ε.Β.: Η φετινή Τουριστική Περίοδος, είναι μια δύσκολη σεζόν, ωστόσο όλα δείχνουν πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη (ειδικά από τον Ιούλιο και μετά).

Σημειωτέον ότι το ξενοδοχείο άνοιξε στις 15 Ιουνίου, αλλά θα πρέπει να τονίσουμε πως το παραλάβαμε σε πολύ κακή κατάσταση – δεδομένου πως πέρσι λειτούργησε μόλις για ένα μήνα –  και δεν έγιναν μέσα στον περασμένο χειμώνα, οι απαραίτητες εργασίες, για τη συντήρησή του. Παρόλα αυτά, έχουμε ξεκινήσει με πληρότητα 24% – κάτι που μας ικανοποιεί αρκετά – αν λάβουμε υπόψη πως δεν είχαμε παρά ελάχιστο χρόνο προκειμένου, αφενός να συντηρήσουμε το ξενοδοχείο, αφετέρου να ολοκληρώσουμε τις απαραίτητες νομικές διεργασίες. Ευελπιστούμε πως από τη στιγμή που θα βελτιωθούν οι συνθήκες διέλευσης για τους τουρίστες που εισέρχονται οδικώς στην Ελλάδα, οι επισκέπτες θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Στόχος μας είναι τα Βαλκάνια και η Κεντρική Ευρώπη (έχουμε προχωρήσει σε επαφές με πράκτορες στη Γερμανία, στην Ολλανδία και στο Ηνωμένο Βασίλειο), ενώ ήδη έχουμε προχωρήσει σε άνοιγμα στην αγορά του Ισραήλ. Αυτό όμως αναμένεται να ευδοκιμήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Στοχεύουμε, επίσης, και στον Εσωτερικό Τουρισμό – που δεν θα προέρχεται μόνο από την Περιφέρεια της ΑΜ.Θ. – αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα…

Μια προοπτική πλημμυρισμένη από το Φως της Επιχειρηματικής Αισιοδοξίας

Κ.Ρ.: Κα Βρανά, Αναφορικά στο Τμήμα Εκμετάλλευσης των Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου,  έχετε κάποιον σχεδιασμό, κάποιες σκέψεις για το πώς θα υποστηριχθεί αποτελεσματικά το τμήμα αυτό από το «TΟSCA BEACH HOTEL»; Εξ όσων γνωρίζουμε, οι αναπτυξιακές δυνατότητές του, ιδιαίτερα στους πλάγιους  μήνες του έτους, είναι πολύ μεγάλες!!

Ε.Β.: Έχετε απόλυτο δίκιο!! Η Επιχείρηση διαθέτει στοιχεία που το προσδιορίζουν το χαρακτήρα ενός ξενοδοχείου πόλης, αλλά και τουριστικού ξενοδοχείου ταυτόχρονα. Η Νέα Διοίκηση σκοπεύει να αξιοποιήσει τους μεγάλους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους που διαθέτει το Ξενοδοχείο, τόσο για Εκδηλώσεις Κοινωνικού και Πολιτιστικού περιεχομένου, όσο και για τη Διοργάνωση Συνεδρίων.

Το «TΟSCA BEACH HOTEL» μπορεί να το κάνει αυτό από τη στιγμή που υπάρχει:

  • το Εστιατόριο του 1ου ορόφου, που διαθέτει «Μπουφέ» που μέχρι τώρα χρησιμοποιούταν από τους all-inclusive πελάτες μας, αλλά φέτος μπορεί να αξιοποιηθεί και από τους λουόμενους (με ένα αντίτιμο της τάξης των 20€ για τους ενήλικές & 10€ για τα παιδιά έως 12 ετών) όπου όλοι τους, μπορούν να απολαύσουν απεριόριστα τα φαγητά και ποτά που παρέχει ο μπουφές). Στον χώρο αυτό μπορούν να διοργανωθούν γαμήλιες δεξιώσεις, ακόμα και με 350 καλεσμένους, καθώς και Δεξιώσεις Βαφτίσεων.
  • Υπάρχει, επίσης, ο χώρος του κάτω εστιατορίου δίπλα στη θάλασσα, που διαθέτει έναν μικρότερο κατάλογο, προοριζόμενο για τους λουόμενους, στον οποίο επίσης μπορούν να φιλοξενηθούν εκδηλώσεις.
  • Μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί και η έκταση κάτω από τα πεύκα (μια φανταστική έκταση λόγω της θέας και της παρουσίας των πεύκων) για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, με μέγιστη προσέλευση της τάξεως των 300 ατόμων.

Όπως καταλαβαίνετε, το ξενοδοχείο διαθέτει πολλούς  ξεχωριστούς χώρους για τη διοργάνωση πολλών Κοινωνικών Εκδηλώσεων αναλόγως της ζήτησης και των αναγκών, του πελατολογίου μας.

Επιτρέψτε μου τελειώνοντας την  απάντηση μου στην ερώτηση σας να αναφέρω , δύο (2) επιπλέον σημαντικά πλεονεκτήματα που διαθέτει το ξενοδοχείο που είναι:

α) Η εμπειρία του Χρίστου Ζαγγογιάννη, ο οποίος επί οκτώ συναπτά έτη ήταν Διευθυντικό Στέλεχος στο «Πόρτο Παλλάς» (ένα δημοφιλές ξενοδοχείο και ξακουστό για τις κοινωνικές του εκδηλώσεις)!!

β) Ο Νέος Executive Chef του Tosca Beach Hotel, ο εγνωσμένης αξίας Σεφ «Παναγιώτης Μίχας», ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τις γαστρονομικές επιλογές. Χρησιμοποιούμε τοπικά προϊόντα, σε μία προσπάθεια να ενισχύσουμε τους παραγωγούς του τόπου μας και να επενδύσουμε στην ποιότητα!!

Κ.Ρ.: Κα Βρανά, Εδώ και πολλά χρόνια η «Tosca Beach» αποτελούσε μία από τις πιο βασικές επιλογές των Καβαλιωτών για το μπάνιο τους. Όταν εμφανίστηκε ο Όμιλος Μουζενίδη, υπήρξαν πολύ μεγάλες αντιδράσεις από τους Καβαλιώτες σχετικά με το κόστος εισόδου (ένα κόστος της τάξης των 10 €). Η Τιμολογιακή πολιτική της Νέας Διοίκησης επί του θέματος  ποια προβλέπεται να είναι;

Ε.Β.: Εμείς δεν συμφωνούσαμε με την τιμολογιακή πολιτική, που ακολουθούσε ο όμιλος Μουζενίδη, για αυτό και την έχουμε αλλάξει. Οποιοσδήποτε λουόμενος μπορεί να εισέλθει ελεύθερα στην «Tosca Beach», χωρίς να πληρώσει στην είσοδο, με ελεύθερη κατανάλωση του οτιδήποτε επιθυμεί από τον Μπουφέ που παρέχουμε, στο κόστος που προανέφερα. Αν, φυσικά, θελήσει να χρησιμοποιήσει τις ξαπλώστρες μας (οι οποίες αγοράστηκαν μόλις πρόσφατα και είναι πολύ σύγχρονες) θα πρέπει να πληρώσει μόνον 3 €. Ο στόχος μας είναι να ανοίξουμε της πύλες της παραλίας μας, και να μην την περιορίσουμε μόνον στους all-inclusive πελάτες. Εμείς θέλουμε η Tosca να ανήκει στους Καβαλιώτες, θέλουμε να επανέλθουν οι συμπολίτες μας στην Tosca!! Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη θετική ανταπόκριση και την προσέλευσή τους, η οποία μεγαλώνει καθημερινά!! Δεν λείπουν, μάλιστα, άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που έρχονται σε μένα και μου εκφράζουν τη χαρά τους για το γεγονός  ότι άνοιξε  και πάλι η Tosca για το ευρύ κοινό!! Τα μηνύματα αυτά αποτελούν για μένα, νότα αισιοδοξία, είναι πολύ σημαντικά και ενθαρρυντικά ταυτόχρονα!!

Ασφάλεια και με Ναυαγοσώστες

Κ.Ρ.: Κα Βρανά: ένα πολύ σημαντικό θέμα είναι αυτό της ασφάλειας για την αξιοποίηση των παραλιών (δημοτικών και μη), πάντα μεταξύ άλλων και την ύπαρξη ναυαγοσωστών. Ποια είναι η πολιτική της διοίκησης του «Tosca Beach Hotel» στο θέμα αυτό;

Ε.Β.: Υπάρχουν 2 είδη Ναυαγοσωστών: οι Ναυαγοσώστες της πισίνας και οι Ναυαγοσώστες της ανοιχτής θαλάσσης (που είναι αρκετά πιο δυσεύρετοι και αμείβονται περισσότερο)!! Εμείς έχουμε προσλάβει Ναυαγοσώστη ανοιχτής θαλάσσης, ενώ έχουμε προμηθευτεί και ειδικό σκάφος σύμφωνα με τις προδιαγραφές της νέας νομοθεσίας και με τις επιταγές του Λιμεναρχείου Καβάλας (είναι σημαντικό, εδώ, να ευχαριστήσουμε τον Λιμενάρχη Καβάλας για τις χρηστικές του συμβουλές αλλά και τις υποδείξεις του).

Ένα ζήτημα που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι το αν η παροχή του Ναυαγοσώστη, είναι δική μας αρμοδιότητας ή του Δήμου. Βλέπετε, ότι αυτή τη στιγμή μισθώνουμε τον αιγιαλό και από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καβάλας και από την Κτηματική Υπηρεσία, ενώ παρέχουμε «ελεύθερη είσοδο» των λουόμενων στην παραλία.

Κ.Ρ.: Κα Βρανά: Τονίζουμε το ζήτημα των Ναυαγοσωστών, διότι αποτελεί και μια από τις προϋποθέσεις για την επανένταξη της TOSCA BEACH στο Δίκτυο των «Γαλάζιων Σημαιών»”.

Ε.Β.: Ακριβώς. Να πούμε πως ενώ πέρσι η TOSCA BEACH είχε τιμηθεί με τη «Γαλάζια Σημαία», φέτος δεν υπήρχε ο χρόνος για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών (μιας και μόλις στα μέσα Μαΐου οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την παραχώρηση της).

Υγιεινή Διαμονή και με Σύγχρονο Γυμναστήριο

Κ.Ρ.: Κα Βρανά, Εξ όσων Δημοσιογραφικά γνωρίζουμε και φυσικά δεν κάνουμε λάθος, ότι μία ακόμα από τις παροχές του Tosca Beach Hotel σε όλους τους πελάτες σας,  είναι και το γυμναστήριό σας. Αληθεύει αυτό;

Ε.Β.: Πολύ σωστά, μέσα στο χώρο μας υπάρχει ένα εξαιρετικό γυμναστήριο με υπέροχη θέα. Σύντομα αυτό το γυμναστήριο θα ανοίξει για όλο τον κόσμο (δηλ. και για τους Καβαλιώτες), με ετήσια συνδρομή που θα περιλαμβάνει και όλες τις υπόλοιπες παροχές του ξενοδοχείου.

Σκοποθεσία του Ξενοδοχείου: Ανοιχτό και στους πλάγιους μήνες του χρόνου

Κ.Ρ.: Κα Βρανά, υπάρχει στην Οργανωτική του Ξενοδοχείου σας, το πλάνο  να λειτουργεί το ξενοδοχείο μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες;

Ε.Β.: Σαφώς όχι. Στόχος μας και φιλοδοξία μας είναι να λειτουργεί το ξενοδοχείο όλο τον χρόνο. Είναι βέβαιο πως οι χώροι των εκδηλώσεων θα είναι ανοιχτοί για το κοινό όλο τον χρόνο, όσον αφορά για το θέμα των διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο, αυτό θα φανεί από την εξέλιξη των κρατήσεων και από τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Το Αισιόδοξο Όραμα της κας Ειρήνης Βρανά

Κ.Ρ.: Κα Βρανά αυτό πώς θα μπορέσετε να το επιτύχετε; Ήδη πολλοί ξενοδόχοι της Καβάλας εκφράζονται με αρκετή απαισιοδοξία για τις κρατήσεις εκτός τουριστικής σαιζόν, δηλαδή στους πλάγιους μήνες;

Ε.Β.: Το όνειρό μας είναι να φυσήξει ένας νέος άνεμος στο Tosca Beach Hotel. Έχουμε πολύ μεγάλο όραμα για την TOSCA, θέλουμε να γίνει σημείο αναφοράς για την περιοχή και για όλη την Ελλάδα. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις πρώτες εργασίες ανακαίνισης στο ξενοδοχείο, εργασίες που θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες. Το ερχόμενο καλοκαίρι σκοπεύουμε να εγκαταστήσουμε μια υπερσύγχρονη πισίνα με θαλασσινό νερό, και σταδιακά θα επαναφέρουμε την αίγλη που είχε το παλιό ξενοδοχείο. Ας μην ξεχνάμε πως το ξενοδοχείο αυτό κατασκευάστηκε το 1964 και αποτελούσε στολίδι για την Καβάλα και την υπόλοιπη χώρα.

Η μεστότητα του λόγου και η ακριβολογία

«επί παντός επιστητού» της Συνεντευξιαζόμενης μας

Ακροτελεύτια: Θα ήθελα να κλείσω με την επισήμανση, πως η ομορφιά του ξενοδοχείου μας, αποτελεί αφορμή να μην είμαστε εσωστρεφείς.

**Ζητούμε την κατανόηση του κόσμου, για το ότι κάποιες εργασίες συντήρησης δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά και για το ότι το προσωπικό μας, δεν έχει ακόμα συντονιστεί στο 100% των παρεχόμενών υπηρεσιών. Βελτιωνόμαστε καθημερινά και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου!

**Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία όλους τους συντελεστές του «Tosca Beach Hotel» και συγχαίρουμε την κα Βρανά, για την συγκλονιστική και άκρως διαφωτιστική, συνομιλία μας…

Δημοσιογράφοι: Έφη Βαλίλα – Τάσος Μαρκουλίδης

Must Read

ΑΟ Καβάλα-Τρίκαλα 1-0: Επιτέλους…νίκη!

φωτογραφία: Λάσκαρης Τσούτσας Από την περασμένη αγωνιστική σαιζόν είχε να "γευτεί τους καρπούς...

Ρύθμιση οφειλών σε 36 – 72 δόσεις: Παράταση προθεσμίας

Με απόφαση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνου Τσακλόγλου, παρατείνεται, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022, η προθεσμία των ενοποιημένων...

Ετοιμάζεται κινητοποίηση από τους αγρότες του Παγγαίου

Μια κίνηση που βρισκόταν εδώ και μερικές μέρες στα σκαριά παίρνει, πλέον, σάρκα και οστά μετά την...
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

ΑΟ Καβάλα-Τρίκαλα 1-0: Επιτέλους…νίκη!

φωτογραφία: Λάσκαρης Τσούτσας Από την περασμένη αγωνιστική σαιζόν είχε να "γευτεί τους καρπούς...

Ρύθμιση οφειλών σε 36 – 72 δόσεις: Παράταση προθεσμίας

Με απόφαση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνου Τσακλόγλου, παρατείνεται, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022, η προθεσμία των ενοποιημένων ΚΑΔ που μπορούν να υπαχθούν...

Ετοιμάζεται κινητοποίηση από τους αγρότες του Παγγαίου

Μια κίνηση που βρισκόταν εδώ και μερικές μέρες στα σκαριά παίρνει, πλέον, σάρκα και οστά μετά την απόφαση που έλαβε το Συντονιστικό...

Φωτιά σε παράνομη χωματερή στο Οφρύνιο

Μια επιστολή που απέστειλαν στον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οφρυνίου-Ορφανίου-Κάριανης "Η παραλία" αναδεικνύει για μια ακόμα φορά...

Φωτιά σε μονοκατοικία στη συνοικία του Βύρωνα (βίντεο-φωτογραφίες)

Φωτιά ξέσπασε, λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιανουαρίου 2022, σε διώροφη μονοκατοικία επί της οδού Πυθαγόρα, στη συνοικία του Βύρωνα....

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία