Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Θρήνος για τον αδικοχαμένο Δημήτρη Αραπίδη – Τραγικός θάνατος σε τροχαίο δυστύχημα, “αποχαιρετισμός” από την ΑΕΚ Καβάλας

Must Read

Ένας ακόμα συμπολίτης μας βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στους δρόμους του οδικού δικτύου του νομού μας.

Αυτή τη φορά ήταν ο 35χρονος Δημήτρης Αραπίδης, ο οποίος αργά το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου 2023 σκοτώθηκε στις στροφές του Αγίου Σίλα -όταν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος αλλοδαπός. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης αυτής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 35χρονου Δημήτρη και ο τραυματισμός του 33χρονου αλλοδαπού, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας.

Ο αδικοχαμένος Δημήτρης Αραπίδης αποτελούσε, μεταξύ άλλων, ένα από τα πλέον δραστήρια άτομα στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας – η οποία και τον αποχαιρέτησε δημόσια με την παρακάτω ανακοίνωση:

Σχόλιο γράφοντος: Ως Kavala Portal, ουδέποτε έχουμε μπει στη διαδικασία δημοσιοποίησης ονομάτων ανθρώπων που είτε σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα είτε έδωσαν οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους. Συχνά μάλιστα δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να αναζητήσουμε ποιος ήταν αυτός που πέθανε (ή, αν το κάνουμε, θα το κάνουμε σε ιδιωτικές συζητήσεις – ποτέ δημόσια).

Είναι ίσως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, από την πλευρά μας, για να σεβαστούμε τόσο τον ίδιο τον νεκρό συνάνθρωπό μας όσο (ιδίως) τους συγγενείς τους, αυτούς που έχουν “μείνει πίσω” για να θρηνήσουν τον άνθρωπό τους. Κατανοούμε απόλυτα πως η κοινωνία μας είναι πολύ μικρή και πως υπάρχει από πολλούς συνανθρώπους μας ενδιαφέρον για να μάθουν “ποιος/ποια σκοτώθηκε”. Ωστόσο ελπίζουμε να καταλαβαίνετε και εσείς το σκεπτικό μας -ιδίως σε μια εποχή που το επάγγελμα του δημοσιογράφου έχει εκπέσει τόσο μα τόσο πολύ στα μάτια των συμπολιτών (και σε πολλές περιπτώσεις όχι άδικα).

Ο μόνος λόγος, λοιπόν, για τον οποίο προχωρήσαμε στην αναφορά του ονόματος του 35χρονου Δημήτρη Αραπίδη είναι η (δημόσια) ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ Καβάλας. Αν δεν υπήρχε αυτή η ανακοίνωση, ούτε τότε θα επιχειρούσαμε να δημοσιοποιήσουμε οποιοδήποτε όνομα.

Καλό ταξίδι Δημήτρη…

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

“Χριστούγεννα 2023 στην Καβάλα”: Αφού δεν πάθαμε κανένα μπλακ άουτ…

Ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023 το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καβάλας, με την καθιερωμένη...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!