11.8 C
Kavala
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Η Στέλλα Φουρναράκη νέα καλλιτεχνική συνεργάτης και συντονίστρια της παιδικής θεατρικής σκηνής Δήμου Θάσου

Must Read

Με βροχές και με…3 τροχαία ατυχήματα “φεύγει” ο Νοέμβριος

Η φωτό προέρχεται από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό Με βροχές μάς αποχαιρετάει...

Και νέα rapid tests για κορωνοϊό στο λιμάνι της Καβάλας – Έλεγχοι και στη Χρυσούπολη

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα (μετά την περασμένη Πέμπτη) τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα προχωρήσουν...

Μάκης Παπαδόπουλος: «Να ανακαλέσει ο Δήμαρχος την έφεση εναντίον των εργαζομένων στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Την ερχόμενη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου εκδικάζεται η έφεση που κατέθεσε η διοίκηση του Δήμου Καβάλας εναντίον της...

Ο Δήμος Θάσου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θάσου (ΔΗ.Κ.Ε.Θ) ανακοινώνει την συνεργασία με την κα. Στέλλα Φουρναράκη, η οποία αναλαμβάνει ως καλλιτεχνική συνεργάτης και συντονίστρια στην παιδική θεατρική σκηνή του Δήμου Θάσου.

Η κα. Στέλλα Φουρναράκη γεννήθηκε και κατοικεί στην Καβάλα.

Το 2002 ανέβηκε για πρώτη φορά ως ηθοποιός στο θεατρικό «σανίδι» και από τότε, δεν κατέβηκε. Υπήρξε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ κατά την χρονική περίοδο 2011- 2013, είναι Πρόεδρος της Ομάδας Δράσης –Θεατρικής Ομάδας «ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ» από το 2009 έως και σήμερα και πρόεδρος του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ από το 2011 έως και σήμερα.

Έχει παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια σχετικά με το θέατρο που έχουν γίνει στην Περιφέρεια μας και όχι μόνο, όλα αυτά τα χρόνια, πολλά από τα οποία έχει οργανώσει και η ίδια ως πρόεδρος του Θεάτρου Των Πολιτών.

Σαν πρόεδρος του Θεάτρου Των Πολιτών Οργανώνει και συμμετέχει από το 2015 την Θεατρική Κατασκήνωση για ηθοποιούς στην Θάσο, με εισηγητές επαγγελματίες θεατρολόγους και σκηνοθέτες και συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Από το 2013 έως και σήμερα δουλεύει ανελλιπώς με θεατρικές ομάδες παιδιών σε δημοτικά σχολεία και πολιτιστικούς συλλόγους και έχει σκηνοθετήσει πολλές θεατρικές παραστάσεις για παιδιά. Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια έχει ανεβάσει πολλές θεατρικές παραστάσεις ενηλίκων με μεγάλη επιτυχία .

Έχει δουλέψει 4 χρόνια με παιδιά με ιδιαιτερότητες, προσεγγίζοντας μαζί, τον κόσμο του θεάτρου και της θεατρικής πράξης. Έχει δει θαύματα να συμβαίνουν σε ανθρώπους μέσα από την ενασχόληση τους με το θέατρο και χαίρεται που βάζει κι αυτή ένα μικρό λιθαράκι σε όλο αυτό.

Είναι σπουδάστρια του τμήματος «Υποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου» στο Δημόσιο ΙΕΚ Καβάλας. Σχετικά με την ανωτέρω νέα συνεργασία ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε: «Εμείς ως νέα Διοίκηση του Δήμου Θάσου με τις ενέργειές μας, όχι μόνο δεν σβήσαμε «τα φώτα της ράμπας» της θεατρικής σκηνής, όπως βιάστηκαν κάποιοι να μας προσάψουν, αλλά για πρώτη φορά δημιουργήσαμε και νέα θεατρική παιδική σκηνή στην Θάσο»

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

Με βροχές και με…3 τροχαία ατυχήματα “φεύγει” ο Νοέμβριος

Η φωτό προέρχεται από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό Με βροχές μάς αποχαιρετάει...

Και νέα rapid tests για κορωνοϊό στο λιμάνι της Καβάλας – Έλεγχοι και στη Χρυσούπολη

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα (μετά την περασμένη Πέμπτη) τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα προχωρήσουν στη διενέργεια rapid tests για...

Μάκης Παπαδόπουλος: «Να ανακαλέσει ο Δήμαρχος την έφεση εναντίον των εργαζομένων στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Την ερχόμενη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου εκδικάζεται η έφεση που κατέθεσε η διοίκηση του Δήμου Καβάλας εναντίον της δικαστικής απόφασης που δικαιώνει τις...

Τάνια Ελευθεριάδου: Προϋπολογισμός εκτός πραγματικότητας- Η ΝΔ αρνείται να αντιληφθεί την κατάσταση

Στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων τοποθετήθηκε η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τάνια Ελευθεριάδου, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2021. Όπως σημείωσε,...

Απόπειρα αυτοκτονίας στη συνοικία του Βύρωνα

Ένας άνδρας -ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του το μεσημέρι του...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

- Advertisement -