Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Σφραγίζεται το πάρκινγκ της Ροδόπης! (έγγραφο)

Must Read

image_printΕκτύπωση

“Ήτανε που ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος…”

Σε μια πόλη όπως η Καβάλα, η οποία εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στην εύρεση χώρων στάθμευσης, μόνο ως “κακή είδηση” μπορεί να χαρακτηριστεί το σφράγισμα ενός από τους κεντρικότερους χώρους στάθμευσης στην Καβάλα – του πάρκινγκ της Ροδόπης!

Η αλήθεια είναι πως εδώ και πολλά χρόνια υπήρχαν αρκετά προβλήματα με την νομιμότητα του χώρου, ωστόσο η βόμβα που είχε ριφθεί προ μηνών έσκασε χτες!

Συγκεκριμένα, με απόφαση που υπέγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, το πάρκινγκ της Ροδόπης θα σφραγιστεί εντός 30 ημερολογιακών ημερών (δηλ. μετά τις εορτές των Χριστουγέννων)!

Στην απόφαση επισημαίνεται ότι:

στον Δήμο Καβαλάς και συγκεκριμένα στη θέση «Ροδόπη», του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Καβάλας που περικλείεται από τις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Ερυθρού Σταυρού και Μητροπολίτου Χρυσοστόμου λειτουργεί εγκατάσταση υπαίθριου σταθμού επιβατικών αυτοκινήτων χωρίς τη βεβαίωση Νόμιμης λειτουργίας την οποία προβλέπουν οι ισχύουσες διατάξεις.

Ο ιδιοκτήτης ή ο εκµεταλλευτής των παραπάνω εγκαταστάσεων, στον οποίο κοινοποιείται η παρούσα απόφαση, είναι υποχρεωµένος:

α) εντός δέκα (10) ηµερών το αργότερο, από τη κοινοποίηση της απόφασης, να αποµακρύνει αντικείµενα και οχήµατα από τον χώρο της εγκατάστασης (εφόσον πρόκειται για οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας),
β) να παρευρίσκεται κατά τη σφράγιση των εγκαταστάσεων, για να συνυπογράψει το πρακτικό σφράγισης που θα συνταχθεί, αφού ειδοποιηθεί έγκαιρα µε κάθε πρόσφορο µέσο από την αρµόδια υπηρεσία,
γ) το αργότερο σε πέντε (5) ηµέρες από της ηµέρας της σφράγισης, να τοποθετήσει στην είσοδο της σφραγισµένης εγκατάστασης και σε µέγιστη απόσταση 0,50 µέτρου έµπροσθεν και κατά πλάτος αυτής, µεταλλικά κολωνάκια πεζοδροµίου ή µεταλλικές ανοιγόµενες – ανορθούµενες µπάρες επί σταθερής βάσεως, ελάχιστου ύψους 0,50 µέτρου και µέγιστου ύψους 1,00 µέτρου, τα οποία ενώνονται µεταξύ τους µέσω ειδικής βάσεως στη κορυφή τους µε αλυσίδα, επί της οποίας και σε εµφανές σηµείο της, υποχρεωτικά πρέπει να τοποθετηθεί πινακίδα, διαστάσεων 1,00 µ. χ 0,60 µ. που να φέρει την ένδειξη:
“ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ”

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά κοντά στο άλσος των Πεντακοσίων (φωτό)

Περί τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2024, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που βρισκόταν στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!