Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Σχόλιο Χρήστου Ποτόλια για το αποτέλεσμα των εκλογών στον δήμο Καβάλας

Must Read

Χαιρετίζουμε τους συνδημότες μας που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στις χθεσινές εκλογές. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει εκεί που είμαστε ταγμένοι: στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, της νεολαίας, του λαού, στην οργάνωση της πάλης, στους αγώνες, στη διεκδίκηση για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.

Τα αποτελέσματα στο σύνολο της χώρας, καθώς και στην Περιφέρειά μας, επιβεβαιώνουν θετικές διεργασίες που κυοφορούνται, παρότι ο συσχετισμός εξακολουθεί ακόμα να είναι πολύ αρνητικός.

Σταθεροποιείται και ενισχύεται, αργά αλλά σταθερά, ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, του ταξικού της χαρακτήρα υπέρ των καπιταλιστικών συμφερόντων, συντελείται ορισμένος απεγκλωβισμός εργατικών – λαϊκών δυνάμεων από τα αστικά κόμματα και τους τοπικούς υποστηριχτές τους, ανεβαίνει το κύρος και η εμπιστοσύνη στη Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζει το ΚΚΕ, μεγαλώνει η μαχητική συμπόρευση σε ολόκληρη τη χώρα.

Κύρια εκφράστηκαν τέτοιες διεργασίες στην περιοχή μας στα αποτελέσματα στην Περιφέρεια, ενώ στον δήμο επίδρασαν επιπρόσθετοι μηχανισμοί χειραγώγησης κι εγκλωβισμού, δεδομένου και του καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου.

Στον β΄ γύρο, καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης και των χωριών, να στείλουν μήνυμα καταδίκης, με λευκό ή άκυρο, των δύο συνδυασμών που συμμετέχουν στον β’ γύρο, συνδυασμών που κινούνται στη γραμμή της στήριξης της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, υπηρέτησαν και υπηρετούν πιστά στο δήμο μας, ως το μακρύ χέρι του αστικού κράτους και των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων για τη διασφάλιση των κερδών τους και όχι για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!