Μέχρι και αργά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη 3 Ιουλίου 2025 κράτησε η διακοπή υδροδότησης που ταλαιπώρησε, από τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, τους κατοίκους του Παληού και προκάλεσε τα έντονα (αλλά και δικαιολογημένα) παράπονά τους.
Οι ενημερώσεις στην σελίδα “ΠΑΛΗΟ ΚΑΒΑΛΑΣ” στα social media από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Αλέξη Γούλα ήταν συνεχείς, αλλά ενδεικτικές της δυσκολίας στην επιδιόρθωση της βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο -μιας βλάβης που είχε εμφανιστεί και πριν από περίπου 2 χρόνια. Σύμφωνα με μια από αυτές:
Η βλάβη του αγωγού βρίσκεται σε βάθος μεγαλύτερο από δύο μέτρα. Δυστυχώς η ύπαρξη δικτύων οπτικών ινών, οδοφωτισμού και Μέσης Τάσης επέβαλαν το σκάψιμο να γίνει με τα χέρια.





