Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Καβάλας: “Οι υπηρεσίες στη Νέα Πέραμο υποβαθμίζονται”

Must Read

Μετά από πολλά χρόνια, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Καβάλας “θυμήθηκε” πως μπορεί η Νέα Πέραμος να δέχεται (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες) μεγάλο όγκο παραθεριστών (+ τους μόνιμους κατοίκους), όμως οι παρεχόμενες υπηρεσίες συνεχώς υποβαθμίζονται. Αφορμή στάθηκαν οι πληροφορίες για το κλείσιμο του μοναδικού υποκαταστήματος τράπεζας που λειτουργεί στον οικισμό -σε συνδυασμό και με το “λουκέτο” στο ταχυδρομείο.

Όλα αυτά αποτέλεσαν την ευκαιρία για να βγάλει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Καβάλας την παρακάτω ανακοίνωση-διαπίστωση:

Η υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στη Ν. Πέραμο και σε όλη την περιοχή αγγίζει, αν δεν ξεπερνά, τα όρια της εγκατάλειψης. Με μόνιμο πληθυσμό 10000 κατοίκους, ο οποίος υπερδιπλασιάζεται το καλοκαίρι, με ανάλογες καθημερινές ανάγκες και ανάλογες οικονομικές δραστηριότητες έχει τις ελάχιστες απαιτήσεις. Η οριστική απομάκρυνση του ταχυδρομείου, οι φήμες για το κλείσιμο της μιας και μοναδικής τράπεζας και η συνειδητή υποβάθμιση του ΚΕΠ από τον δήμο Παγγαίου, δημιουργούν μια εικόνα εγκατάλειψης. Σε έναν τόπο που συνεισφέρει τα μέγιστα στα κρατικά και δημοτικά έσοδα, δεν αξίζει τέτοια τύχη.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Οι αγρότες στην αντιπεριφέρεια Καβάλας (βίντεο)

Συμβολική πορεία διαμαρτυρίας, με πάνω από 10 τρακτέρ, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2024 αγρότες που συμμετέχουν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!