Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Νίκος Ξανθόπουλος: Συνεχής η υποβάθμιση του ΔΣ Καβάλας από την διοίκηση Μουριάδη

Must Read

Εντύπωση μας προκαλεί η συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας από την διοίκηση μειοψηφίας του Δημάρχου Καβάλας Θεόδωρου Μουριάδη. Εντύπωση και δυσάρεστη έκπληξη η μετάλλαξη μιας δημοτικής παράταξης που επέλεξε να φέρει τον μανδύα του «Σύγχρονου» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και τολμά να αυτοπροσδιορίζεται ως «προοδευτική».

Μια απλή και μόνον ματιά στα πεπραγμένα του τελευταίου τριμήνου, φτάνει να πείσει και τον πλέον δύσπιστο, ότι οι Καβαλιώτες για άλλη μια φορά εξαπατήθηκαν.

  Θυμίζουμε ενδεικτικά και όχι περιοριστικά:

  1. Την ευκολία με την οποία ξέχασε να φέρει για συζήτηση το θέμα που η ίδια επιτελείται κατά το δοκούν και αφορά τα οικονομικά του Δήμου Καβάλας.
  2. Τις μεθοδεύσεις που μηχανεύεται για να δικαιολογήσει, πως και κυρίως γιατί, δεν μετατρέπονται σε αποφάσεις, ψηφίσματα που η ίδια εισάγει στο  Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.
  3. Την μυστική διπλωματία που αναπτύσσει σε μια σειρά από θέματα – τελευταίο παράδειγμα οι εν κρυπτό διαπραγματεύσεις με την κοινοπραξία Τ.Α.Ρ. – αγνοώντας προκλητικά, περί του αντιθέτου εκπεφρασμένη θέση και εντολή του Δημοτικού Συμ-βουλίου Καβάλας.
  4. Ότι αγνοεί προκλητικά ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου γράφοντας τα, στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Τελευταία «επιτυχία» του ότι στριμώχνει για να υποβαθμίσει και να κάψει τελικά, το θέμα που αφορά την συζήτηση περί οικονομικών.

Σκόπιμα το συμπεριλαμβάνει ως παρακολούθημα που αφορά την συζήτηση της σύνταξης οικονομικών καταστάσεων Β’ τριμήνου 2020, αντί να ορίσει μια ειδική συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα αυτό, όπως ζήτησαν καθολικά οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης!

Αναρωτιόμαστε τι φοβάται;

Άραγε επιχειρεί να μην σηκώσει το γάντι που του απηύθυνε πριν λίγο καιρό ο κύριος Δράκος δημόσια, τυχαία;

Θα πληροφορηθούμε κάποτε τι χρωστά ο Δήμος Καβάλας και τα Νομικά του πρόσωπα σε προμηθευτές;

Θα πληροφορηθούμε γιατί η Διοίκηση Μουριάδη επιλέγει να σπρώχνει στην ουσία συναλλασσόμενους του Δήμου στην άσκηση ένδικων μέσων σε βάρος του;

Πώς θα καλυφθούν και κυρίως ποιους θα επιβαρύνουν τα επιπλέον κόστη αυτής της επιλογής;

Έχουμε θέσει κατ’ επανάληψη στο Δημοτικό Συμβούλιο τις ενστάσεις μας για τις επιλογές αυτές, της Διοίκησης Μουριάδη.

Καλούμε τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να πάρουν θέση, για αυτά τα μεγάλα θέματα.

Έχουμε συνευθύνη όλοι όταν επιτρέπουμε τέτοιες εκτροπές!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την στιγμή εκείνη κατά την οποία ο κύριος Δήμαρχος και στελέχη της διοίκησής του, ορισμένα από το Δημοτικό Συμβούλιο, να καταφέρονται με απαξιωτικούς  χαρακτηρισμούς κατά του συνόλου των μελών του.

Διαμαρτυρόμενοι για την λειτουργία της διοίκησης Μουριάδη απέχουμε από την συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου της 27-07-2020 και καλούμε:

  1. Τις υπόλοιπες παρατάξεις να πάρουν θέση για τα θέματα αυτά.
  2. Τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κύριο Πεφάνη Κωνσταντίνο να αναγνώσει την επιστολή μας αυτή πριν την διαδικασία των προ ημερήσιας διάταξης θεμάτων, του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Διακοπή νερού, τα ξημερώματα, στην Καβάλα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή 01-03-2024 από ώρα 24:00 τα...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!