Κυριακή, 23 Μαρτίου, 2025

Νέα παράταση για τα μετωπικά διόδια στην Άσπρη Άμμο, πιθανό το άνοιγμα μέσα στον Νοέμβριο – Αιτήματα από ΕΛΜΕ Καβάλας

Must Read

image_print

Μια ακόμα παράταση έδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας στην “Εγνατία Οδός Α.Ε.” για την ολοκλήρωση των εργασιών για την αποπεράτωση του μετωπικού σταθμού διοδίων στην Άσπρη Άμμο.

Με ανακοίνωση που υπέγραψε ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Ιωάννης Καραμανλής, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, από τη χ/θ 479+048 έως την χ/θ 479+550, παρατείνονται ως και την άλλη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022.

Εκτιμάται πάντως πως αυτή θα είναι μια τελευταία παράταση, καθώς όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν πως ο σταθμός θα ξεκινήσει να λειτουργεί μέσα στον Νοέμβριο.

Την ίδια ώρα, η ΕΛΜΕ Καβάλας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία καταθέτει τις προτάσεις της για τα διόδια που θα πρέπει (κατά την άποψή της) να πληρώνουν οι εκπαιδευτικοί:

Η οικονομική κρίση, η οποία πλήττει όλους τους εργαζόμενους, έχει φτωχοποιήσει και ένα μεγάλο μέρος των εκπαιδευτικών. Πολλοί από εμάς μετακινούμαστε καθημερινά από τον τόπο κατοικίας στον τόπο εργασίας μας αναγκαζόμενοι να διανύσουμε πολλά χιλιόμετρα. Η αύξηση του ενεργειακού κόστους και του κόστους στέγασης, η μισθολογική μας καθήλωση και ο χαμηλός μισθός των νεοδιοριζόμενων (730 ευρώ) και αναπληρωτών (830 ευρώ) εκπαιδευτικών επιδεινώνουν καθημερινά το βιοτικό μας επίπεδο.

Για τους παραπάνω λόγους τα ΔΣ της ΕΛΜΕ και του ΣΕΠΕ Καβάλας συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Αλ. Πολίτη, και ζήτησαν να προβεί η Πολιτεία στις απαραίτητες ενέργειες ώστε:

  1. Να μειωθεί η τιμή των εισιτηρίων των πλοίων, που καταβάλλουν οι εκπαιδευτικοί κατά την καθημερινή τους μετακίνηση από και προς τη Θάσο.
  2. Να εξαιρεθούν από την καταβολή αντιτίμου των διοδίων οι μετακινούμενοι εκπαιδευτικοί σε σχολεία που βρίσκονται ανατολικά και δυτικά της πόλης της Καβάλας.

Τα ΔΣ της ΕΛΜΕ και του ΣΕΠΕ Καβάλας δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι υλικές προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη άσκηση του εκπαιδευτικού μας έργου.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Απαγορευτικό στη γραμμή Πρίνος – Καβάλα: Ας τελειώνουμε πια με αυτό το ”ανέκδοτο”

Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στο επικέντρο ενός ''ανέκδοτου'' αφού έχουμε απαγορευτικό στη γραμμή Καβάλα - Πρίνος και αντιστρόφως...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!