Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Μην κοροϊδεύετε τους συνταξιούχους – του Αλέξανδρου Μουστακίδη

Must Read

Σήμερα η εικόνα του Υπουργού Εργασίας ήταν πολύ θλιβερή. Μασουσε τα λόγια του για τα αναδρομικά των Συνταξιούχων.

Κύριοι εσείς όλοι βγήκατε με τη σημαία ότι εμείς βάλαμε μυαλό και ήρθαμε να κάνουμε το καλύτερο για τους Έλληνες Πολίτες.

Δεν μπορεί να λέτε ότι τα αναδρομικά αυτά θα τα πάρουν μόνο αυτοί που πήγαν δικαστικά όταν εξ αρχής όλοι εσείς λέγατε ότι τα αναδρομικά θα τα πάρουν όλοι χωρίς καμία εξαίρεση.

Εσείς το λέγατε κύριοι και το κάνατε σημαία παντού.

Δεν έχετε το δικαίωμα να παίζετε με κανένα Συνταξιούχο.

Αν δεν έχετε χρήματα, είναι πιο έντιμο να βγείτε και να πείτε στον Ελληνικό Λαό την αλήθεια. Να πείτε την αλήθεια όμως αφού μειώσετε πρώτα τον δικό σας μισθό με νόμο και αφού μειώσετε τους κάθε παρατρεχαμενους που έχετε σε θέσεις άσκοπα, σε γραφεία και Υπουργεία.

Όταν κάνετε όλα αυτά, τότε θα έχετε και υπόληψη απέναντι στον Ελληνικό Λαό που τόσα χρόνια όλοι εσείς παίζετε με την δική του ζωή.

Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσουν αυτά που γράφω όμως ούτε με ενδιαφέρει. Εγώ γλυφτης ποτέ δεν έγινα για να έχω καρέκλες όπως κάνουν τα περισσότερα στελέχη από κόμματα. Μέλημα μου είναι και ήταν να είμαι έντιμος και ακέραιος στο σύνολο του Ελληνικού Λαού.

Αυτό έκανα και αυτό κάνω πάντα. Έτσι την θέλω την πολιτική από έντιμους ανθρώπους ανεξαρτήτως κόμματος και όχι από γιαλαντζι πολιτικούς που δυστυχώς υπάρχουν σήμερα στο σύνολο του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Τηρήστε τη δέσμευση σας απέναντι στους Συνταξιούχους. Είναι ντροπή να τους φέρεστε όλοι με αυτόν τον τρόπο εδώ και τόσα χρόνια. Περιμένω από όλους τους Βουλευτές να κάνουν αυτό που πρέπει απέναντι στους Συνταξιούχους. Τώρα κύριοι πάρτε άμεσα θέση στο πρόβλημα αυτό που έχει δημιουργήσει ο Υπουργός Εργασίας.

Αλέξανδρος Μουστακίδης
πρώην πρόεδρος τοπικής οργάνωσης ΝΔ στον πρώην δήμο Ορεινού

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Αστέρας Καβάλας: Η Φαίδρα Μιχαηλίδου σε προπονητικό διήμερο της Εθνικής Κορασίδων

Η Φαίδρα Μιχαηλίδου του Αστέρα Καβάλας κλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό διήμερο της Εθνικής Κορασίδων. Η Μιχαηλίδου πραγματοποίησε μια...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!