Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Για μια ακόμα χρονιά “έλαμψε” ο ουρανός της Καβάλας (βίντεο-φωτογραφίες)

Must Read

Μετά από απουσία 3 χρόνων λόγω του κορωνοϊού (μεσολάβησε μια “ενδιάμεση” εκδήλωση το 2020, η οποία μεταδόθηκε μέσω Internet), το “Λάμπει ο Ουρανός” επέστρεψε στο πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καβάλας (με τη συμβολή, φυσικά, της αντιπεριφέρειας Καβάλας και της ομάδας Action Team – η οποία και είχε καθιερώσει την εκδήλωση τα προηγούμενα έτη).

Το ραντεβού δόθηκε στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου 2022 στο χώρο μπροστά από το λούνα παρκ του λιμανιού της πόλης, με εκατοντάδες Καβαλιώτες κάθε ηλικίας να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Action Team (εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός πως δεν είχε ιδιαίτερα έντονο κρύο). Αν και τα εκατοντάδες φαναράκια που πουλήθηκαν επρόκειτο να ανάψουν και να ανέβουν στον ουρανό της Καβάλας στις 18:30, εντούτοις αρκετοί ήταν οι “ανυπόμονοι” που τα άναψαν λίγα λεπτά νωρίτερα – κάτι, όμως, που (όπως ήταν φυσικό) δεν ενόχλησε κανέναν από τους διοργανωτές.

Την εκδήλωση παρουσίασαν 2 εκ των ιδρυτικών μελών της Action Team (η Αναστασία Κοτελίδου και ο Νίκος Βουγιούκας), ενώ το πρόγραμμα της βραδιάς ολοκληρώθηκε με συναυλίες.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!