Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Μείωση δρομολογίων στις πορθμειακές γραμμές Πρίνου Καβάλας & Κεραμωτή – Λιμένας από σήμερα Δευτέρα 18/09

Must Read


Μείωση δρομολογίων θα έχουμε από σήμερα Δευτέρα 18/09/23 έως 31/10/23 στις πορθμειακές γραμμές Καβάλα – Πρίνος & Κεραμωτή – Λιμένας. Έτσι λοιπόν τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου θα είναι πλέον 3 από 5,ενώ στην γραμμή της Κεραμωτής τα δρομολόγια μειώνονται στα 25 από τα 30 που εκτελούνταν μέχρι τώρα.

Τα δρομολόγια στην γραμμή Καβάλα – Πρίνος, θα εκτελούνται από τα πλοία (Ε/Γ/ΟΓ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΣΟΥ, Ε/Γ/ΟΓ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, ΕΓ/ΟΓ ΝΙΚΗΤΗΣ)

Τα δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτή – Λιμένας , θα εκτελούνται με τα υπόλοιπα πλοία των ναυτιλιακών εταιριών.

Από τα μέσα Οκτωβρίου ίσως και νωρίτερα θα συνεδριάσει και πάλι το Σ.Α.Σ ώστε να δούμε το πως τελικά θα διαμορφωθούν τα δρομολόγια που θα εκτελούνται από 1η Νοεμβρίου, και καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Θασιακής Ένωσης κ.Νίκο Τσιλογιώργη, τα καλοκαιρινά δρομολόγια που ήταν συνολικά 5 δεν ικανοποίησαν το επιβατικό κοινό καθώς θεωρήθηκαν λίγα για τη θερινή σαιζόν. Ωστόσο, αν τα δρομολόγια παραμείνουν 3 τους χειμερινούς μήνες, θα είναι ικανά, ώστε να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες των επιβατών Θάσου και Καβάλας.

Παράλληλα αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την έλευση νέας ναυτιλιακής εταιρίας καθώς και πλοίων για τις γραμμές Πρίνου -Κεραμωτής, αυτό βέβαια μένει να δούμε το πως θα εξελιχθεί καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει πλήρως γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Η πολύπαθη γραμμή του Πρίνου αντιμετωπίζει πάλι τις δυσκολίες όπως κάθε χειμερινή περίοδο και πάντα με το ίδιο πάγιο αίτημα. Ότι τα δρομολόγια δεν επαρκούν. Να θυμίσουμε ότι τις υπήρξαν προηγούμενες χρονιές που εκτελούνταν μόνο (2) δρομολόγια ημερησίως στη γραμμή του Πρίνου. Τότε ο κ. Τσιλογιώργης είχε κάνει λόγο για πλήρη απαξίωση της γραμμής και πιθανόν κλείσιμο της.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Οι αγρότες στην αντιπεριφέρεια Καβάλας (βίντεο)

Συμβολική πορεία διαμαρτυρίας, με πάνω από 10 τρακτέρ, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2024 αγρότες που συμμετέχουν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!