Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

ΜΑΤ με πολιτική ενδυμασία στο λιμάνι της Καβάλας! – Προορισμός: Τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου!

Must Read

Μια φωτογραφία που αναρτήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Facebook -στη σελίδα του ενημερωτικού ιστότοπου “Κόκκινο Καβάλας”- προκάλεσε το ενδιαφέρον μας, καθώς σε αυτήν απεικονίζονταν άνδρες των ΜΑΤ (ντυμένοι με πολιτική ενδυμασία!) και αστυνομικές κλούβες να αναμένουν στο λιμάνι της Καβάλας…το επόμενο πλοίο!

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα -αλλά και επιβεβαιώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας-, οι άνδρες των ΜΑΤ και οι κλούβες (προερχόμενες από άλλα μέρη της Β. Ελλάδας και όχι από την Καβάλα) επρόκειτο να μεταφερθούν στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου ως ενίσχυση στις δυνάμεις που βρίσκονται επί 2 ημέρες στη Λέσβο και στη Χίο για την καταστολή των διαμαρτυριών των κατοίκων για τη δημιουργία κλειστών κέντρων φύλαξης προσφύγων και μεταναστών.

Τελικά η μεταφορά δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς με απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται στη Λέσβο και στη Χίο θα αποσυρθούν εντός των επόμενων ωρών. Έτσι, τόσο αυτοί που βρέθηκαν στο λιμάνι όσο και οι κλούβες αποχώρησαν.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Αστέρας Καβάλας: Η Φαίδρα Μιχαηλίδου σε προπονητικό διήμερο της Εθνικής Κορασίδων

Η Φαίδρα Μιχαηλίδου του Αστέρα Καβάλας κλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό διήμερο της Εθνικής Κορασίδων. Η Μιχαηλίδου πραγματοποίησε μια...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!