11.8 C
Kavala
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Kavala Portal is back! – Επανήλθαμε!!!

Must Read

Εγκώμιο για τα Μαθηματικά (Μέρος πρώτο) – του Βασίλειου Τσιάντου

Στις 6 Νοεμβρίου 2020 διεξάγεται ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας (ΕΜΕ) με την ονομασία «ΘΑΛΗΣ»...

Μια Καβαλιώτισσα αφηγείται την εμπειρία της από το σεισμό στην Σάμο

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη ο ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που έπληξε περί τις...

Cosmopolis 2020…τέλος; – Αναβολή όλων των εκδηλώσεων του Cosmoclassical

Με ανακοίνωση που εστάλη στα τοπικά ΜΜΕ από το γραφείο τύπου του φεστιβάλ Cosmopolis έγινε γνωστό πως:

Πέρασαν ήδη σχεδόν 5,5 χρόνια από την 10η Νοεμβρίου του 2014 όταν το Kavala Portal “βγήκε στον αέρα” (θα μπορούσαμε, βέβαια, να ορίσουμε ως “αρχή” την 26η Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, όταν ανοίξαμε το “προγονικό” blog “fonikavalas.blogspot.gr”).

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας θέσαμε ως αποκλειστικό μας στόχο να λέμε τα πράγματα ως έχουν.

Χωρίς να “χαϊδεύουμε αυτιά”, βάζοντας πάντα τον εαυτό μας μακριά από κάθε πολιτική ή παραταξιακή στήριξη (κάτι που μπορεί να μας στοίχισε σε clicks ή σε “έσοδα”, αλλά που μας επέτρεψε να κοιτάμε στα μάτια όλους εσάς που μας στηρίξατε αυτά τα χρόνια), υπηρετώντας πάντα την αλήθεια, την αντικειμενικότητα και την ψυχρή λογική (ακόμα και αν αυτή στεκόταν απέναντι στο “συναίσθημα” και στις απόψεις πολλών συμπολιτών μας) και ορίζοντας ως βασικότερη προτεραιότητά μας την –στο μέτρο του δυνατούακρίβεια στην είδηση και όχι την ταχύτητα στην δημοσίευσή της (κάτι που αποτελεί, σίγουρα, “παραφωνία” στον χώρο της ενημέρωσης μέσω του Internet -που έχει αναγάγει την ταχύτητα σε “θεμέλιο λίθο”- αλλά που μας έχει “γλιτώσει” από πάρα πολλούς μπελάδες και σφάλματα)

Είναι προφανές πως θα υπάρξουν και οι στιγμές που θα παρεκκλίνουμε ελαφρά από τους στόχους μας. Ωστόσο, το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία του αναγνωστικού μας κοινού αποδέχεται και αναγνωρίζει ότι έχουμε καταφέρει να πετύχουμε -στο μέτρο του δυνατού- τους στόχους μας είναι, αναμφίβολα, μια επιτυχία!

Δεν μπορούμε, φυσικά, παρά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την στήριξη που μας παρέχετε όλα αυτά τα χρόνια! Και ο μόνος τρόπος για να σας ευχαριστήσουμε ήταν…να σας προσφέρουμε ένα ανανεωμένο, επανασχεδιασμένο Kavala Portal!!!

Ένα Kavala Portal που θα στραφεί περισσότερο στον σχολιασμό της επικαιρότητας, με την κατάθεση όσο το δυνατόν περισσότερων μικρών και μεγάλων προτάσεωνγια την βελτίωση της καθημερινότητάς μας και την εξέλιξη του νομού Καβάλας.

Καλωσορίσατε, λοιπόν, στο νέο ιντερνετικό μας “σπίτι”. Σίγουρα είμαστε ακόμα σε φάση “μετακόμισης” -οι ρυθμοί μας θα αποκατασταθούν εντός των ημερών-, οπότε….λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!!

Και όταν μιλάμε για “μετακόμιση” εννοούμε πως είμαστε ακόμα σε διαδικασία “ξε-πακεταρίσματος” των παλιών μας άρθρων (τα οποία θα επανέλθουν το συντομότερο δυνατόν)

Καλωσορίσατε!!!

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

Εγκώμιο για τα Μαθηματικά (Μέρος πρώτο) – του Βασίλειου Τσιάντου

Στις 6 Νοεμβρίου 2020 διεξάγεται ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας (ΕΜΕ) με την ονομασία «ΘΑΛΗΣ»...

Μια Καβαλιώτισσα αφηγείται την εμπειρία της από το σεισμό στην Σάμο

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη ο ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που έπληξε περί τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής...

Cosmopolis 2020…τέλος; – Αναβολή όλων των εκδηλώσεων του Cosmoclassical

Με ανακοίνωση που εστάλη στα τοπικά ΜΜΕ από το γραφείο τύπου του φεστιβάλ Cosmopolis έγινε γνωστό πως: Λόγω της...

Σε “κατ’οίκον περιορισμό” ο δήμαρχος Καβάλας – Θετικός στον κορωνοϊό αντιδήμαρχος

Στο σπίτι του παραμένει ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, καθώς ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κώστας Βακιρτζής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό SARS-COV-2. Σύμφωνα με...

Ανοιχτό το δημοτικό σχολείο Νικήσιανης – Κρούσμα κορωνοϊού στις ακαδημίες του ΑΟΚ

φωτογραφία αρχείου Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΑΟ Καβάλα, έγινε γνωστό πως ένα μέλος των...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

- Advertisement -