Κέφια φαίνεται πως είχαν αυτοί που τοποθέτησαν, στο λιμάνι της Κεραμωτής, πινακίδες που σχετίζονται με την ενημέρωση για το Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
Κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο προφίλ του στα social media ο χρήστης “Panos Kiour” – όπως μπορείτε να δείτε, οι πινακίδες εγκαταστάθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να… βρέχονται από τις αυτόματες ποτίστρες που χρησιμοποιούνται για το πότισμα του γκαζόν!
Το ενδιαφέρον είναι πως, σύμφωνα με τον επικεφαλής της πρόσφατα συσταθείας “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ” Ανδρόνικο Σινιώρη, “η δαπάνη ποτίσματος του χλοοτάπητα (γκαζόν) του λιμανιού της Κεραμωτής αποτελεί μέρος του πολύ μικρού ποσοστού, που διατίθεται για την Κεραμωτή από τα ανταποδοτικά τέλη που εισπράττει η ΟΛΚ ΑΕ από την διακίνηση επιβατών και οχημάτων με τα πορθμεία προς τη Θάσο. Έτσι δυστυχώς ακόμη και η μικρή αυτή δαπάνη , όπως οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν, χρησιμοποιείται χωρίς ιδιαίτερο όφελος.”