Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Επιχειρηματικότητα: Η Έκθεση «KAVALA EXPO» και Οικονομικές της Προεκτάσεις…

Must Read

Έφη Βαλίλα
Έφη Βαλίλα
Δημοσιογράφος

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των Επιχειρηματιών – Αναγνωστών μας, σε ότι αφορά στην Εμπορική Έκθεση «KAVALA EXPO» συνομιλήσαμε και πάλι στην Ραδιοφωνική Εκπομπή «ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ» με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας κο Μάρκο Δέμπα. Η Έκθεση πρόκειται να πραγματοποιηθεί κανονικά από τις 8 έως τις 11 Οκτωβρίου, μετά από ένα χρόνο απουσίας της, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων προστασίας. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κου Προέδρου, οι συγκυρίες είναι πολύ δύσκολες προκειμένου να υπάρξουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, πρέπει να προλάβουμε αυτές τις Οικονομικές εξελίξεις!!

Τι Σηματοδοτεί η Έκθεση «KAVALA EXPO»

Με βάση την αρχική μας επισήμανσή, αρχικά ο κος Δέμπας τόνισε ότι: η Έκθεση «KAVALA EXPO» σηματοδοτεί έναν Επιχειρηματικό απολογισμό, με επαγγελματικούς στόχους και προβολή των τοπικών επιχειρήσεων.

Αιτήσεων Συμμετοχής…

Αναφορικά με την αρχική ημερομηνία λήξης των αιτήσεων συμμετοχής, ήταν μία πρώτη ενδεικτική ημερομηνία και αφορούσε κυρίως τους Εκθέτες των προηγούμενων ετών…

Λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που έχει δοθεί και από τα δικά σας μέσα, υπήρξε πολύ έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής. Η τελική ημερομηνία λήξης της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή, μετατέθηκε ένα με ενάμισι μήνα, περί τα μέσα Σεπτεμβρίου!! Στόχος μας είναι να λειτουργήσουν στους χώρους της Έκθεσης, ένα σύνολο της τάξεως των 130 με 150 Περιπτέρων Φιλοξενίας των Επιχειρηματιών.

Στοχοθεσία της Έκθεσης

Άλλωστε η σκοποθεσία της Έκθεσης είναι να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ως αντιστάθμισμα των συνθηκών της πανδημίας που βίωσε ο Επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής μας!!

Διττό το Βήμα της Έκθεσης «KAVALA EXPO»

Επιθυμία μας – ως Επιμελητήριο Καβάλας – είναι η προβολή των Επιχειρήσεων σε Τοπικό Επίπεδο, καθώς επίσης και η συνδρομή μας στην εμπειρία των Επιχειρήσεων, προετοιμάζοντας τους Επιχειρηματίες ακόμη και τους Εν Δυνάμει, για τις Εκθέσεις του εξωτερικού με στόχο τους υψηλότερους τσίρους!!

Συγκρότηση Ομάδων Συντονισμού της Έκθεσης

Συγκροτούνται ήδη οι ομάδες συντονισμού της Έκθεσης, με την τεχνική ομάδα να παρακολουθεί τα τεχνικά έργα και το τι χρειάζεται να πραγματοποιηθεί στο περιβάλλον του Εκθεσιακού χώρου, έτσι ώστε να καταστεί λειτουργικός για τους Εκθέτες μας!!

Ταυτόχρονα η Ομάδα Εκδηλώσεων θα αξιολογήσει τις προτάσεις που υπάρχουν και θα υπάρξουν[…] σε ότι αφορούν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και τις συνεδριάσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της «KAVALA EXPO»…

**Περισσότερα από τη συνομιλία μας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κο Δέμπα, στο ραδιοφωνικό ηχητικό που ακολουθεί…

***Οι Δημοσιογράφοι του «KAVALA PORTAL» και της αγαπημένης  Ραδιοφωνικής Εκπομπής «ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ», ισχυρίζονται ότι  στις μέρες μας, κάθε οικονομική ανάδειξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μέσω μίας Έκθεσης, συμβάλλει στις οικονομικές – επιχειρηματικές ισορροπίες.

Η τάση των δραστηριοτήτων αυτών, συμβάλλουν  επίσης στην επιχειρηματική ανάκαμψη, δημιουργώντας  καταστάσεις, που επηρεάζουν την Επιχειρηματικότητα της Χώρας.

Η σημασία των Εκθέσεων γίνεται ακόμα πιο αισθητή, αφού συμβάλλει και στη διαμόρφωση ενός υγιούς  επιχειρηματικού περιβάλλοντος, και επιπλέον με αντικειμενικά κριτήρια, δημιουργούν «λυσιτελείς» καταστάσεις αποτελεσματικής αντιμετώπισης ακόμα και πολλών  απρόοπτων οικονομικών κρίσεων!!

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!