Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Energean: Βράβευση με Αριστείο Ασφάλειας για το project Karish

Must Read

Με το βραβείο SHARP ( Safety and Health Award Recognition for Projects) για την Αριστεία στον τομέα της Ασφάλειας στο project για την ανάπτυξη του κοιτάσματος φυσικού αερίου Karish στο Ισραήλ βραβεύθηκε η Energean.

Όπως ενημέρωσε η εταιρεία με ανάρτησή της στους λογαριασμούς social media που διατηρεί, το ναυπηγείο Admiralty Yard στη Σιγκαπούρη βραβεύθηκε με το βραβείο SHARP για τις εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης του βασικού εξοπλισμού του FPSO Energean Power που θα αναπτύξει το κοίτασμα Karish, σε μια επένδυση της τάξης των 1,6 δισεκ. δολαρίων. που έχει πλέον ολοκληρωθεί σε ποσοστό 85%.

To project της Energean στη Σιγκαπούρη συμπλήρωσε 5,5 εκατομμύρια εργατικές ώρες χωρίς οποιοδήποτε εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να κερδίσει το βραβείο το οποίο τελεί υπό την ευθύνη του Υπουργείου Εργασίας της Σιγκαπούρης και του Συμβουλίου για την Ασφάλεια και την Υγεία στην χώρα. 

Η Energean συνόδευσε την ανάρτησή της με φωτογραφίες από την ομάδα της στο ναυπηγείο καθώς και από τις εργασίες στο FPSO “Energean Power” το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να προμηθεύει τους πελάτες της εταιρείας με 8 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου τον χρόνο, δηλαδή ποσότητα σχεδόν διπλάσια με τη συνολική κατανάλωση της Ελλάδας σε ένα χρόνο. 

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!