Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Δήμος Νέστου κατά ΒΦΛ: Ετοιμάζεται μήνυση για “παράνομες παρεμβάσεις” στο δίκτυο ύδρευσης – Διακοπή νερού στην Κεραμωτή και σε άλλους οικισμούς

Must Read

Μια ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Νέστου, η οποία εκδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023, έδωσε μια νέα διάσταση σε μια διαμάχη πολλών ετών μεταξύ του δήμου Νέστου και της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων σχετικά με την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων του ποταμού Νέστου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αυτή κάνει λόγο για διακοπή υδροδότησης σε μια σειρά οικισμών του δήμου Νέστου -συγκεκριμένα στις Πηγές, στο Αγίασμα, στη Νέα Καρυά και στην Κεραμωτή- εξαιτίας (όπως αναφέρεται εντός αυτής) “παράνομης παρέμβασης από συνεργεία της βιομηχανίας φωσφορικών λιπασμάτων Καβάλας στον κεντρικό αγωγό διανομής νερού από τις πηγές Παραδείσου”.

Μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει αποκατασταθεί η διακοπή της υδροδότησης, ούτε έχει γίνει γνωστό το πότε θα δοθεί νερό στους κατοίκους των προαναφερθέντων οικισμών. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για σπάσιμο κλειδαριών στο κεντρικό αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑ Νέστου στον Παράδεισο, εξαιτίας του οποίου αναμένεται να υποβληθεί μήνυση σε βάρος της ΒΦΛ.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Αστέρας Καβάλας: Η Φαίδρα Μιχαηλίδου σε προπονητικό διήμερο της Εθνικής Κορασίδων

Η Φαίδρα Μιχαηλίδου του Αστέρα Καβάλας κλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό διήμερο της Εθνικής Κορασίδων. Η Μιχαηλίδου πραγματοποίησε μια...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!