Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Διαμαρτυρία στο δημαρχείο Θάσου για την υδροδότηση της Καλλιράχης

Must Read

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν, το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου 2024, δεκάδες κάτοικοι της Καλλιράχης και της Σκάλας Καλλιράχης έξω από το δημαρχείο Θάσου, με κύριο αίτημά τους την εύρεση άμεσης λύσης στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την υδροδότηση των οικισμών.

Οι συγκεντρωθέντες συναντήθηκαν τόσο με τον δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη όσο και με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Θάσου Κ. Μανίτσα, και ζήτησαν εξηγήσεις για την καθυστέρηση στην εκτέλεση των εργασιών για την κατασκευή του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης των οικισμών και για τις πολυήμερες διακοπές στην παροχή νερού -οι οποίες είναι εντονότερες το καλοκαίρι λόγω και του τουριστικού ρεύματος.

Όπως ανέφεραν στο Kavala Portal εκπρόσωποι των παρευρισκομένων στη συνάντηση, οι κ. Κυριακίδης και Μανίτσας προσπάθησαν να τους καθησυχάσουν λέγοντας πως το έργο έχει καθυστερήσει διότι τα χρήματα που θα έπρεπε να έχει πάρει μέχρι τώρα ο ανάδοχος (περίπου 1.000.000 ευρώ) έχουν δεσμευτεί από το κράτος, και πως αναζητούν μια άμεση λύση για τη συνέχιση της χρηματοδότησης (σκεπτόμενοι ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού). Παράλληλα δεσμεύτηκαν πως στις επόμενες 10 μέρες θα μπορούν να δώσουν σαφέστερες απαντήσεις, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ ισχυρίστηκε (σύμφωνα με τις ίδιες πηγές) ότι, από τα 10 χιλιόμετρα που προβλέπονται για το έργο, έχουν ολοκληρωθεί περίπου τα 3,8 (και όχι 5, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό).

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

ΔΑΝΕΙΑ: Εγγυητική Ευθύνη του Δημοσίου και νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας

Στα πλαίσια ενημέρωσης των επιχειρηματιών που έχουν λάβει – στο παρελθόν – δάνεια με την «Εγγύηση Ελληνικού Δημοσίου » φιλοξενούμε...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!