Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, έχει τεθεί σε ισχύ αναστολή των δρομολογίων των επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων ανοικτού τύπου στη γραμμή Πρίνου – Καβάλας, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Η διακοπή ξεκίνησε από τις 07:15 το πρωί της Τετάρτης 1 Απριλίου 2026 και βασίζεται στο δελτίο πρόγνωσης της ΕΜΥ για το Θρακικό Πέλαγος, το οποίο ισχύει για το χρονικό διάστημα 07:00 έως 13:00 της ίδιας ημέρας.
Κατά τη διάρκεια των φαινομένων αναμένονται άνεμοι ανατολικών – βορειοανατολικών διευθύνσεων έντασης 5 έως 6 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης στη συνέχεια, ενώ η θάλασσα θα είναι ελαφρώς ταραγμένη. Παράλληλα, ενδέχεται να παρουσιαστεί περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους, καθώς και πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων.





