Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Blue City Night Run 2023: “Επιστροφή”… αν και όλα έδειχναν ματαίωση! – Ξεκίνησαν οι δηλώσεις

Must Read

Ένας αγώνας δρόμου που, την προηγούμενη δεκαετία (όταν και διοργανωνόταν από τη “Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας”), αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την αθλητική ζωή της πόλης, και ο οποίος πέρσι διεξήχθη υπό την “ομπρέλα” ενός αθλητικού διημέρου με την επωνυμία “Blue City Multisport”, επιστρέφει στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

(αν και αρχικά είχε δοθεί η εντύπωση πως δεν επρόκειτο να διεξαχθεί, καθώς παρά το ότι υπήρχαν κάποιες αόριστες αναρτήσεις στα social media, δεν είχε οριστικοποιηθεί κάποια ημερομηνία, και δεν ήταν λίγοι αυτοί που εκτιμούσαν πως ο αγώνας έβαινε προς οριστική ματαίωση για φέτος).

Ο λόγος για τον νυχτερινό αγώνα δρόμου “Blue City Night Run 2023”, ο οποίος (όπως και πέρσι) διοργανώνεται από την ΑΛΦΑ Sports Management και τον Δήμο Καβάλας.

Στο πλαίσιο του “Blue City Night Run 2023)” θα διεξαχθούν 2 αγώνες, με μήκος 5 και 10 χιλιόμετρα αντίστοιχα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μόνο ηλεκτρονικά, μέσα από τη διεύθυνση https://alfa-sports.gr/night-run/, μέχρι και την παραμονή του αγώνα. Το κόστος συμμετοχής είναι 8 ευρώ χωρίς αναμνηστικό μπλουζάκι και 12 ευρώ με αναμνηστικό μπλουζάκι.

Η διαδρομή

O αγώνας ξεκινά από την παραλιακή οδό (Εθν. Αντιστάσεως) και συγκεκριμένα μπροστά από την πλατεία Κανάρη, ακριβώς στο υψόμετρο της θάλασσας. Αρχικά οι αθλητές κινούνται περιμετρικά του λιμανιού της Καβάλας για να καταλήξουν στο χώρο του Τελωνείου. Ακολούθως ανηφορίζουν προς το Φάρο της Παναγίας , συνεχίζουν μέσα από τα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης για να συναντήσουν το ιστορικό κάστρο της Καβάλας. Στη συνέχεια ακολουθεί κατηφορική πορεία προς τo παλιό υδραγωγείο της πόλης (Καμάρες) κι από ‘κει μπαίνουνε στην οδό Κουντουριώτου και Ερ. Σταυρού, με πορεία προς τον κόμβο Φαλήρου. Ακολουθούν τον παραλιακό δρόμο κινούμενοι παράλληλα με τις ακτές Ραψάνη (αναστροφή των 5 χλμ επί της Χρ. Σμύρνης), Καλαμίτσα (αναστροφή των 10 χλμ επί της Τενέδου), όπου και κάνουν αναστροφή με κατεύθυνση πλέον το πάρκο Φαλήρου και την παραλιακή οδό Εθν. Αντιστάσεως και τερματίζουν μπροστά την πλατεία Κανάρη, στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησαν.

5 χιλιόμετρα
10 χιλιόμετρα

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Αστέρας Καβάλας: Η Φαίδρα Μιχαηλίδου σε προπονητικό διήμερο της Εθνικής Κορασίδων

Η Φαίδρα Μιχαηλίδου του Αστέρα Καβάλας κλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό διήμερο της Εθνικής Κορασίδων. Η Μιχαηλίδου πραγματοποίησε μια...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!