Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Αυτοδιοικητικές εκλογές στην Καβάλα: Χωρίς σοβαρά προβλήματα, αλλά και… χωρίς εφορευτικές!

Must Read

Χωρίς να καταγραφούν σοβαρά προβλήματα (με εξαίρεση το γεγονός πως σε ορισμένα εκλογικά τμήματα της Καβάλας παραδόθηκαν ψηφοδέλτια με υποψήφιους από την τοπική κοινότητα του Αμυγδαλεώνα) και με σχετικά ικανοποιητική συμμετοχή διεξάγονται μέχρι και αυτή την ώρα οι αυτοδιοικητικές εκλογές στην Καβάλα.

Το μόνο σοβαρό πρόβλημα είναι αυτό της έλλειψης μελών στις εφορευτικές επιτροπές, καθώς σε αρκετά εκλογικά τμήματα παρευρίσκεται μόνο ένα μέλος (εκτός, βέβαια, από τους δικαστικούς αντιπροσώπους). Και μπορεί να υπάρχει φέτος το κίνητρο της καταβολής 40 ευρώ στα μέλη, ωστόσο φαίνεται πως αυτό είναι αρκετό -όσα μέλη έδωσαν το παρόν στα εκλογικά τμήματα μάς μετέφεραν πώς θα ήταν προτιμητέο να έχουν λάβει άδεια μίας μέρας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το δικό τους χρώμα στα εκλογικά τμήματα δίνουν και οι αντιπρόσωποι των υποψηφίων παρατάξεων -πάντα σε φιλικό κλίμα, καθώς δεν είναι λίγοι οι έχοντες μεταξύ τους φιλικές σχέσεις που κατεβαίνουν στις εκλογές σε αντίπαλα ψηφοδέλτια.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Αστέρας Καβάλας: Η Φαίδρα Μιχαηλίδου σε προπονητικό διήμερο της Εθνικής Κορασίδων

Η Φαίδρα Μιχαηλίδου του Αστέρα Καβάλας κλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό διήμερο της Εθνικής Κορασίδων. Η Μιχαηλίδου πραγματοποίησε μια...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!