Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

3ο Γυμνάσιο Καβάλας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας: “ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ”

Must Read

image_printΕκτύπωση

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Καβάλας, με τη συνδρομή των καθηγητών τους, πραγματοποίησαν μία δράση για να στείλουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας, που περνούν δύσκολες ώρες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Στόχος ήταν να εκφράσουν την ιδιαίτερη συμπαράστασή τους, στους μαθητές της ηλικίας τους, που στερούνται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες την επιστροφή τους στο σχολείο κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι μαθητές σχημάτισαν με τα σχολικά τους σακίδια μέσα στον χώρο της αυλής το μήνυμα «ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ». Το μυαλό και η καρδιά των μαθητών και των καθηγητών του σχολείου μας είναι δίπλα στους μαθητές αλλά και σε όλους όσοι δοκιμάζονται από τις σαρωτικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Η δράση αυτή είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές, καθώς το σχολείο δεν προσφέρει μόνο γνώσεις, αλλά διδάσκει και την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη, έτσι ώστε μέσα σε ένα κλίμα ομοψυχίας, να βρίσκουμε τα ψυχικά αποθέματα προκειμένου να ξεπερνούμε ως κοινωνία κάθε δυσκολία.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

C/S VOYAGER OF THE SEAS: Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που κατέπλευσε ποτέ στο λιμάνι της Καβάλας – Μεταφέρει 4.000 επιβάτες.

Τη σημαντικότερη άφιξη κρουαζιερόπλοιου όχι μόνο για το 2024 αλλά και για την ιστορία του λιμανιού μας υποδεχτήκαμε σήμερα...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!