Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

3 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα εντός της Γαληψού

Must Read

3 νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός ενός σοβαρότατου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022 εντός της Γαληψού Παγγαίου.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν (σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας) 2 νεαροί άντρες ηλικίας 23 και 22 ετών δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας -με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Στη διάρκεια της καταδίωξης αυτής το όχημα πέρασε αρχικά μέσα από το Ποδοχώρι (περνώντας με πολύ μεγάλη ταχύτητα μπροστά από το τοπικό γυμνάσιο), και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τη Γαληψό.

Εκεί ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει πάνω σε ένα φορτηγό που είχε σταθμεύσει στο κέντρο του οικισμού για φορτοεκφόρτωση σε κάβα ποτών.

Από τα συντρίμμια του οχήματος (το οποίο ανεφλέγη αμέσως μετά τη σύγκρουση) ανασύρθηκαν νεκροί 2 επιβαίνοντες. Ο 3ος νεκρός ήταν υπάλληλος της κάβας, ο οποίος εκείνη την ώρα βοηθούσε στην φορτοεκφόρτωση. Επίσης τραυματίστηκαν η 44χρονη οδηγός του φορτηγού και μια 15χρονη συνεπιβάτης.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Διακοπή νερού, τα ξημερώματα, στην Καβάλα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή 01-03-2024 από ώρα 24:00 τα...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!