Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Θέατρο Φρουρίου: Μπήκαν τα καθίσματα (και το σχόλιό μας)

Must Read

image_printΕκτύπωση

Οι εργασίες τοποθέτησης κερκίδων στο υπαίθριο θέατρο του Κάστρου της Καβάλας ολοκληρώθηκαν και ο συγκεκριμένος χώρος, μετά και την κατασκευή της παρακείμενης σκηνής, είναι έτοιμος να φιλοξενήσει παρατάσεις και συναυλίες καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024, και αφορούσε την παιδική παράσταση “Η Μάσα και ο Αρκούδος, μία μεγάλη γιορτή”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καβάλας, Η εν λόγω παρέμβαση εντάσσεται στο πλαίσιο της λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης του εμβληματικού τοπόσημου της πόλης μας, η οποία, όπως προβλέπεται στην Προγραμματική Σύμβαση Πολιτιστικής Ανάπτυξης μεταξύ του ΥΠΠΟΑ, του Δήμου Καβάλας και Περιφέρειας ΑΜΘ, περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή διαδρομών για ΆμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα και εργασίες συντήρησης και ανάδειξης του κτηρίου της Φρουράς, της Φυλακής και του παλιού Τζαμιού.

Σχόλιο γράφοντος

Η αλήθεια είναι πως δεν παρακολουθήσαμε την προαναφερθείσα παιδική παράσταση ώστε να έχουμε εικόνα “από πρώτο χέρι” για τα νέα καθίσματα.

Πάντως, έχοντας δει τα καθίσματα από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του δήμου, αλλά και έχοντας ρωτήσει γυμναστές που έχουν πολύ καλύτερη γνώση της ανατομίας του ανθρώπινου οργανισμού (και συνεπώς είναι σε θέση να πουν αν ένα κάθισμα είναι ανατομικά βολικό για αυτόν που κάθεται), δεν μπορούμε να πούμε πως έχουμε βγάλει θετικά συμπεράσματα.

Τουναντίον: παρατηρούμε πως οι ράχες των καθισμάτων αποτελούνται από μόνο 3 λεπτές σανίδες, συνεπώς δεν μπορούμε να πούμε πως είναι βολικές για την πλάτη των καθήμενων. Επίσης, από αυτά που βλέπουμε από τις φωτογραφίες μάλλον τα πόδια των καθήμενων θα είναι στον αέρα…

Σε κάθε περίπτωση, το αν είναι βολικά ή όχι τα καθίσματα θα το δούμε στην πράξη…

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά κοντά στο άλσος των Πεντακοσίων (φωτό)

Περί τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2024, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που εκινείτο στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!