Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

“Τέλος εποχής” για την Έ.Κ. Καβάλας: Επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα

Must Read

image_printΕκτύπωση

Μια δυσάρεστη, αλλά αναμενόμενη (με βάση τα όσα είχαμε δει τα τελευταία χρόνια), εξέλιξη επιφύλαξε η Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 για την ομάδα μπάσκετ της Έ.Κ. Καβάλας.

Μια ομάδα η παρουσία της οποίας στην Α1 Εθνική κατηγορία μπορεί να μην ήταν πολύχρονη, ωστόσο σίγουρα άφησε το δικό της στίγμα στο ελληνικό μπάσκετ.

Με ανακοίνωση, λοιπόν, που εκδόθηκε σήμερα το απόγευμα, γίνεται γνωστό πως η Έ.Κ. Καβάλας δεν θα αγωνιστεί στην National League 2 (τη γνωστή σε πολλούς και ως “Γ’ Εθνική”) και θα αποσυρθεί από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Παρά τις προσπάθειες δημιουργίας ενός δυναμικού σχήματος με προοπτική για την παρουσία της ομάδος στις Εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού Μπάσκετ, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Επειδή είναι γνωστό ότι δεν μπορείς να πραγματοποιείς τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα, όπως επίσης δεν έχει νόημα η παρουσία τριών ομάδων της πόλης στην ίδια κατηγορία.

Για την ομάδα μας κλείνει ένας μεγάλος κύκλος συνεχούς παρουσίας στις μεγάλες κατηγορίες και περνάει σε μία χρονιά ριζικής ανασυγκρότησης και ανασύστασης.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά κοντά στο άλσος των Πεντακοσίων (φωτό)

Περί τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2024, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που εκινείτο στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!