11.8 C
Kavala
Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

“Τα παιδία παίζει” Μ. Λαζαρίδη στο Twitter, η αναφορά στον Βελουχιώτη και η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Ο…τηλεβόας: Ντροπή και μόνο ντροπή

Οι εικόνες που κάνουν, από το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαρτίου 2021, το γύρο του Internet (*)...

ΤΑ(Π)υρος στο υαλοπωλείο – του Χρήστου Ποτόλια

Έβαλαν τον ταύρο (ΤΑΠ) στο υαλοπωλείο και τους φαίνεται τώρα παράξενο που σπάνε τα γυαλικά.

Κορωνοϊός: Κρούσμα στο 12ο Δ.Σ. Καβάλας – Κλείνει σχεδόν το μισό σχολείο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο διευθυντής του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν από...

Πραγματικά έχουμε όλη την καλή διάθεση να δούμε με θετικό μάτι τον βουλευτή Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη, αλλά με αυτά που κάνει δεν μας βοηθάει καθόλου αυτός ο άνθρωπος…

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε μια αρκετά έντονη δραστηριότητα του κ. Λαζαρίδη στην τοπική σκηνή, με σειρά επαφών με διάφορους φορείς. Το κατά πόσο αυτές οι επαφές έχουν κάποια αξία σηκώνει μεγάλη συζήτηση, την όποια και θα κάνουμε σε άλλη ανάρτησή μας – σε γενικές γραμμές, πάντως, αρκεί να πούμε πως είναι αρκούντως “χονδροειδές” να μιλάει ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης για κυβερνητικές ενέργειες προς ανακούφιση των επαγγελματικών κλάδων λίγες μόνο ημέρες μετά την παράδοση των κλειδιών των καταστημάτων εστίασης από τους ιδιοκτήτες τους (οι οποίοι έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες από τα συνεχόμενα lock downs)!

Ωστόσο αυτό, όπως είπαμε, θα μας απασχολήσει σε επόμενη ανάρτησή μας. Εδώ θα μιλήσουμε για μια άλλη “δραστηριότητα” του κ. Λαζαρίδη, η οποία οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στο μα βγάλει μια αρκετά καυστική ανακοίνωση σε βάρος του.

Η αφορμή δόθηκε από το Twitter, το οποίο και χρησιμοποιεί με ιδιαίτερη ζέση ο κ. Λαζαρίδης – με αρκετές αναρτήσεις για τις δραστηριότητές του, με κοινοποιήσεις άλλων αναρτήσεων (τα λεγόμενα retweets) και με σχολιασμούς σε άλλες αναρτήσεις.

Ένα από τα τελευταία του σχόλια είχε σχέση με μια από τις πλέον εμβληματικές (αλλά και πλέον αμφιλεγόμενες) φυσιογνωμίες της Ελληνικής Αντίστασης κατά των Ναζί: τον Άρη Βελουχιώτη.

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, η οποία ήρθε μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:

Το ότι ο Μακάριος Λαζαρίδης ανήκει στην ακροδεξιά πτέρυγα της Ν.Δ. το γνωρίζαμε. Με το σημερινό του tweet για τον Άρη Βελουχιώτη και τη δήθεν παιδεραστική δράση του, έδωσε τα διαπιστευτήριά του για μια ακόμη φορά.

Προσπαθώντας να βγάλει από το κάδρο των ευθυνών για τα εμετικά σκάνδαλα παιδεραστίας την Υπουργό Πολιτισμού και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, οδηγήθηκε στην αναπαραγωγή του γνωστού ψέματος των «εθνικοφρόνων» περί ομοφυλοφιλίας του Άρη Βελουχιώτη, προσθέτοντας και την επίκαιρη παιδεραστία και, φυσικά, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για… θαυμασμό ενός παιδόφιλου!

Το ακροδεξιό του παραλήρημα καταδεικνύει την απίστευτη πολιτική του χυδαιότητα. Αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ύποπτη αργοπορία αντίδρασης της Κυβέρνησής του στο θέμα Λιγνάδη, αντί να απολογηθεί για την επιλογή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό του -διωκόμενου πλέον- πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αντί να ζητήσει και εκείνος την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού η οποία αδιαφόρησε για τις πρώτες δημόσιες καταγγελίες, επιδόθηκε στη γνωστή του αντικομμουνιστική υστερία.

Να του θυμίσουμε, λοιπόν, ότι δεν είναι fake profile στο twitter, αλλά βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μίας πόλης με τεράστια παράδοση στην αντίσταση εναντίον του φασισμού και του ναζισμού και στους αγώνες για τη λευτεριά.

Ο Άρης Βελουχιώτης ανήκει στην Ιστορία των αγώνων του λαού μας.

Τον Μακάριο Λαζαρίδη τον αφήνουμε στη χλεύη του δημοκρατικού κόσμου της Καβάλας.

Και το ερώτημα είναι απλό: Έχει καταλάβει ο κ. Λαζαρίδης πως το Twitter είναι απλά ένα επικοινωνιακό εργαλείο για τις (όποιες) δραστηριότητές του ως βουλευτής (και όχι ένα μέσο για να “παίζει”) ή όχι;

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

Ο…τηλεβόας: Ντροπή και μόνο ντροπή

Οι εικόνες που κάνουν, από το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαρτίου 2021, το γύρο του Internet (*)...

ΤΑ(Π)υρος στο υαλοπωλείο – του Χρήστου Ποτόλια

Έβαλαν τον ταύρο (ΤΑΠ) στο υαλοπωλείο και τους φαίνεται τώρα παράξενο που σπάνε τα γυαλικά. Μέρες τώρα στα ερτζιανά...

Κορωνοϊός: Κρούσμα στο 12ο Δ.Σ. Καβάλας – Κλείνει σχεδόν το μισό σχολείο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο διευθυντής του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν από γονείς που ενημερώθηκαν από τη...

10 απινιδωτές εγκατέστησε η ΠΕ Καβάλας (φωτογραφίες)

Εδώ και πολλά χρόνια (ήδη από το 2018) έχουμε επισημάνει την ανάγκη να εγκατασταθούν σε πολυσύχναστους χώρους (είτε ανοιχτούς είτε κλειστούς) απινιδωτές...

Μιχάλης Λυχούνας: Ένας ανανήψας από την COVID-19 αφηγείται

Ένας από τους πλέον γνωστούς συμπολίτες μας που που έζησε "από πρώτο χέρι" την νόσο COVID-19 είναι ο αρχαιολόγος Μιχάλης Λυχούνας.

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

- Advertisement -