Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Συμμετοχή του ΕλληνοΙνδικού Επιμελητηρίου στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών «Freskon»

Must Read

Έφη Βαλίλα
Έφη Βαλίλα
Δημοσιογράφος

Για 7η χρονιά, η HELEXPO σε συνεργασία µε το περιοδικό Φρουτονέα διοργανώνει το «FreshConMarket 2023», το οποίο θα λάβει χώρα 23 – 25 Απριλίου 2023 και αφορά στον κλάδο φρούτων και λαχανικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σημείο αναφοράς

Ο απώτερος στόχος της «FreshConMarket», είναι η σύνδεση της παραγωγής φρούτων και λαχανικών με το λιανεμπόριο, καθώς και με  μεγάλες εγχώριες και διεθνείς αλυσίδες σούπερ-μάρκετ. Ταυτόχρονα οι ίδιοι έρχονται σε επαφή με  επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου από όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο δικτύωσης για τη σύναψη σημαντικών εμπορικών συμφωνιών.

Ο κλάδος των φρέσκων προϊόντων

Το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών «Freskon», αποτελεί το επίκεντρο των εξελίξεων, συνιστώντας τη μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η «Freskon» έχει ως στόχο την ανάδειξη των εξαιρετικών φρέσκων προϊόντων, την ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών τους.

Τιμώμενη Ελληνική Περιφέρεια

Στη φετινή διοργάνωση της «Freskon» η τιμώμενη Περιφέρεια είναι αυτή της Δυτικής Ελλάδας, η οποία μέσα από την εκθεσιακή της συμμετοχή, θα αναδείξει τα υψηλής διατροφικής αξίας φρούτα και λαχανικά του τόπου, με σκοπό να τα προωθήσει σε αγορές του εξωτερικού, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά, στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Επίσης το συνέδριο της FRESKON 2023, θα εστιάσει ταυτόχρονα το ενδιαφέρον στις τελευταίες εξελίξεις για την παραγωγή και την εμπορία των εσπεριδοειδών με τη συμμετοχή εκλεκτών ομιλητών του κλάδου με διεθνές κύρος.

Αρωγός της προσπάθειας FreshCon Market, μεταξύ πολλών άλλων, είναι και το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο

Πιο συγκεκριμένα: το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο, στέκεται  αρωγός και σύμμαχος σε όλη αυτή την προσπάθεια, της FreshCon Market. Μέσω του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου μπορούν οι επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου από όλη την Ελλάδα να έρθουν σε επαφή με μεγάλες και διεθνείς αλυσίδες σούπερ-μάρκετ της Ινδίας. Εγκαινιάζοντας με τον τρόπο αυτό μελλοντική σύναψη επιχειρηματικών – εμπορικών συμφωνιών και με την πολυπληθέστατη Χώρα  της Ινδίας. 

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

“Χριστούγεννα 2023 στην Καβάλα”: Αφού δεν πάθαμε κανένα μπλακ άουτ…

Ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023 το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καβάλας, με την καθιερωμένη...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!