Σταμάτησε στον β΄γύρο ο Νικόλας Χατζηαβραάμ στο Pirot της Σερβίας

Must Read

image_print

Ο Νικόλας Χατζηαβραάμ συμμετείχε στο Futures 15.000 δολαρίων του Pirot στη Σερβία, όπου έκανε μια νίκη.

Ο νεαρός Έλληνας τενίστας ξεκίνησε τις διεθνείς αγωνιστικές του υποχρεώσεις γι’ αυτό το καλοκαίρι από το Pirot της Σερβίας και το τουρνουά 15.000 δολαρίων της ITF.

Συμμετείχε στο ταμπλό των προκριματικών, όπου κέρδισε στον 1ο γύρο τον Αυστραλό Maxim Jovic με 6-3, 2-6, 10-2.

Ο Χατζηαβραάμ ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του στο αποφασιστικό super tie-break, έδωσε μόλις 2 πόντους και έφτασε στην πρόκριση για τον 2o προκριματικό γύρο.

Σήμερα αγωνίστηκε, κόντρα στον Ιταλό Andrea Bacaloni, Νο.8 στο ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 6-1.

Ο Καβαλιώτης αθλητής θα παραμείνει στην πόλη της Σερβίας για ακόμα ένα 15άρι τουρνουά την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα αγωνιστεί εκ νέου στα προκριματικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Κουνούπια: Και φέτος “στο ίδιο έργο θεατές” – ΠΑΜΘ κατά κεντρικής διοίκησης: “Δεν μας αφήνουν να κάνουμε σωστά τους ψεκασμούς”

Κάθε χρόνο η ίδια ακριβώς ιστορία, και κάθε χρόνο ολοένα και χειρότερη... Η υπόθεση με τα κουνούπια στον δήμο Νέστου...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία