Με εντατικούς ρυθμούς, και προς κάθε πιθανή κατεύθυνση (μιας και ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια), συνεχίζονται από την αστυνομία οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που δολοφόνησε, τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2022, τον 52χρονου υπεύθυνου παραγωγής λατομικής εγκατάστασης στη Χρυσούπολη.
Οι έρευνες (στις οποίες συνεισφέρει και κλιμάκιο αστυνομικών που κατέφτασε από τη Θεσσαλονίκη) στρέφονται στον ευρύτερο κύκλο επαφών και γνωριμιών που είχε το θύμα, ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα. Αργά το βράδυ της Παρασκευής κυκλοφόρησε μια πληροφορία πως ένας 46χρονος άνδρας είχε ομολογήσει πως ήταν ο δράστης, ωστόσο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση περιφέρειας ΑΜΘ διέψευσε τα σενάρια αυτά.
Στο μεταξύ, σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε -το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2022- ο 52χρονος άνδρας, παρουσία συγγενών και φίλων που (για μια ακόμα φορά) μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον θανόντα.





