Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

«Πυρά» ΑΟΚ κατά Χαντιτάγκι – “Να τακτοποιήσει τις οφειλές που άφησε”

Must Read

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα (10/08/2023), η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα καλεί τον Αλεξάντερ Χαντιτάγκι να διευθετήσει τις οικονομικές οφειλές που άφησε προς επιχειρηματίες της πόλης, το Δημόσιο, το προσωπικό και την ΕΠΟ, κατά την σύντομη θητεία του στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ:

“Από φέτος η ποδοσφαιρική μας ομάδα πλαισιώθηκε από ανθρώπους με όραμα και ξεκάθαρο στόχο να ξεφύγει ο Α.Ο.Καβάλα σε πρώτη φάση από την Γ’Εθνική και με σταθερές βάσεις, χωρίς εμπόδια και οικονομικά προβλήματα να βρεθεί ακόμη ψηλότερα, εκπληρώνοντας τα όνειρα των φιλάθλων μας και δικαιώνοντας τους αγώνες και τις θυσίες του κόσμου τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, τροχοπέδη σε όλα αυτά αποτελούν τα χρέη της ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα 1965 που ως επί το πλείστων αφορούν τον κ.Haditaghi και τους ακολούθους του, oι oποίοι τριγυρνούν αμέριμνοι και δραστηριοποιούνται στην Καβάλα σα να μην συμβαίνει τίποτα! Ωραία τα Hamptons και τα μεγάλα project, οι σοβαρές επενδύσεις και η διαφήμιση τους αλλά με όλο αυτό το οικονομικό παρελθόν μας θυμίζουν το τραγούδι «…είναι κακό να χτίζεις παλάτια στην άμμο» . Ο Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ τους καλεί άμεσα να τακτοποιήσουν όλες αυτές τις οφειλές που αφορούν τους ντόπιους επιχειρηματίες που στήριξαν & στηρίζουν την ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια, το Δημόσιο, το προσωπικό, την ΕΠΟ. Άλλωστε για έναν τέτοιο επιχειρηματία με τόσο μεγάλο βεληνεκές, αυτά τα χρέη είναι λίγα όσο και μια χαμένη παρτίδα στο πόκερ… Να είναι σίγουροι ότι δεν είναι κάτι που θα το αφήσουμε να περάσει έτσι και ήδη το νομικό μας επιτελείο θα ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε αυτές οι οφειλές να βαρύνουν αυτούς και μόνο που τις δημιούργησαν, και όχι την ιστορική μας ομάδα.

Ο Γ. Διαμαντίδης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ενωμένοι μαζί με τον φίλαθλο και εμπορικό κόσμο της πόλης είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την ομάδα εκεί που απαιτεί η ιστορία της, και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό ώστε να υλοποιήσουμε το όνειρο όλων για έναν μεγάλο, υγιή και δυνατό ΑΟΚ”.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!