Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Προς κ. Alex Haditaghi: “Το ‘Ανθή Καραγιάννη’ δεν είναι μόνο για ποδόσφαιρο και συναυλίες, είναι και για στίβο”

Must Read

Αρκετά ήταν τα μηνύματα που εξέπεμψε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 Alex Haditaghi με την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2022 (πατήστε εδώ για να την διαβάσετε).

Εμείς όμως θα θέλαμε να σταθούμε σε ένα μήνυμα που…δεν εξέπεμψε ο κ. Haditaghi, στον οποίο και θα θέλαμε να απευθυνθούμε μέσα από το παρόν άρθρο.

Αφορμή στάθηκε μια αναφορά του κ. Haditaghi στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται το στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και στις ευθύνες της δημοτικής αρχής Καβάλας για την μη πραγματοποίηση οποιασδήποτε εργασίας για τη βελτίωσή του.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Haditaghi ανέφερε (μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο αίτημα που απηύθυνε στη δημοτική αρχή) πως ζητάει:

Αποκλειστική 10ετής μίσθωση για το στάδιο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας φιλοξενίας συναυλιών, εκθεσιακών αγώνων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και άλλων δραστηριοτήτων που θα αποφέρουν έσοδα, επισκέπτες και οικονομικά οφέλη στην πόλη και τον σύλλογο.

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως ο κ. Haditaghi ενδιαφέρεται πρωτίστως για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟ Καβάλα (άλλωστε είναι ιδιοκτήτης της), ωστόσο οφείλουμε να πούμε πως αυτά που διαβάσαμε (σε συνδυασμό και με άλλα αιτήματα που έθεσε προς τη δημοτική αρχή, όπως η αντικατάσταση του χλοοτάπητα και των καθισμάτων) μάς προξένησαν αρνητική εντύπωση.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: η ένστασή μας δεν έχει να κάνει με το ότι ο Alex Haditaghi ζήτησε μια σειρά αλλαγών στις υποδομές του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” (άλλωστε, όταν έγινε η παρουσίαση του πρώην προπονητή της ομάδας Alexander Nouri, ήταν το Kavala Portal που “χάλασε” το πανηγυρικό κλίμα της εκδήλωσης, ερωτώμενο για την κατάσταση του σταδίου – και θυμόμαστε καλά πως ο κ. Haditaghi είχε πει ακριβώς τα ίδια πράγματα κατά της δημοτικής αρχής Καβάλας). Κάθε άλλο: οι αλλαγές αυτές είναι επιβεβλημένες και πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάσαμε, όμως, τη φράση “Αποκλειστική 10ετής μίσθωση” και θυμηθήκαμε πως η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟ Καβάλα δεν είναι ο μόνος σύλλογος που χρησιμοποιεί το στάδιο.

Καλό θα είναι, κ. Haditaghi, να θυμάστε (ή να σας το θυμίσουν οι σύμβουλοί σας) πως το στάδιο χρησιμοποιείται και από τον ΟΚΑ Καβάλας, την ομάδα στίβου του ΑΟ Καβάλα και τον ΟΚΑ “Φίλιππος Καβάλας” – δηλ. από τα σωματεία κλασικού αθλητισμού που δραστηριοποιούνται στην πόλη εδώ και πολλά χρόνια, βγάζοντας στο παρελθόν πολλούς μεγάλους αθλητές και αθλήτριες (όπως η Άννα Βερούλη και ο Ευθύμιος Δαβιτζόγλου).

Καλό θα είναι, κ. Haditaghi, να θυμάστε πως το στάδιο φέρει το όνομα μιας Ολυμπιονίκη στον κλασικό αθλητισμό (δεν έχει καμία σημασία αν η Ανθή Καραγιάννη κέρδισε μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες – η αξία των μεταλλίων είναι ακριβώς η ίδια).

Καλό θα είναι, κ. Haditaghi, να έχετε υπόψη πως το “Αποκλειστική μίσθωση” δεν ηχεί καθόλου καλά στους ανθρώπους του κλασικού αθλητισμού, οι οποίοι ήδη από πέρσι είχαν εκφράσει ανοιχτά τις επιφυλάξεις τους σχετικά με τα αιτήματα που είχατε θέσει για τη βελτίωση του σταδίου -διερωτώμενοι για το αν θα μπορούν να συνεχίσουν να προπονούνται σε αυτό.

Να μην παρεξηγηθούμε: σε καμία περίπτωση δεν τα λέμε όλα αυτά με διάθεση κακίας και εχθρικότητας προς εσάς, κ. Haditaghi.

Το μόνο που κάνουμε είναι να θέτουμε ερωτήματα, υπενθυμίζοντας πως το στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” δεν είναι μόνο για ποδόσφαιρο, αλλά και για κλασικό αθλητισμό (αλλά και για άλλα αθλήματα – χώρια, φυσικά, για τους συνδημότες μας που ασκούνται στο στάδιο).

Και ελπίζουμε πως (και) όλα αυτά που αναφέραμε θα τεθούν στις επαφές που προτίθεστε να κάνετε με το δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη στα μέσα Ιουλίου (όπως αναφέρατε στην ανακοίνωσή σας). Μέχρι τότε, πάντως, θα χαρούμε πολύ αν ακούσουμε από εσάς κάτι που θα σχετίζεται και με τη διατήρηση της παρουσίας των συλλόγων κλασικού αθλητισμού στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Αυτά προς το παρόν…

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!