11.8 C
Kavala
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Πιθανός φορέας κορωνοϊού στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας: Αντί να ενημερώσουν τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ενημέρωσαν την “δική τους” εφημερίδα!

Must Read

Νηπιαγωγός πέθανε στην κλινική COVID-19 του νοσοκομείου Καβάλας

Μια 53χρονη νηπιαγωγός, η οποία εργαζόταν σε σχολική μονάδα της Καβάλας, απεβίωσε το πρωί της Τετάρτης 25...

Σταθεροποιείται η κατάσταση στο νοσοκομείο Καβάλας – Rapid tests, την Πέμπτη, από τον ΕΟΔΥ

Για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες επικρατεί μια συγκρατημένη αισιοδοξία στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για την...

Η φωτογραφία της ημέρας: “Χρόνια πολλά”

Έστω και αν η φετινή χρονιά αποτελεί για πολλούς από εμάς (όχι άδικα) τον ορισμό της "δίσεκτης"...

Ένας καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, ο οποίος φέρεται να πηγαινοέρχεται τακτικά στην πόλη μας από την Θεσσαλονίκη, φέρεται να εντοπίστηκε ως φορέας του νέου κορωνοϊού SARS-COV-2.

Και λέμε “φέρεται” διότι, όπως ανέφερε στο Kavala Portal ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας της ΠΕ Καβάλας Δημήτρης Χίζαρης, ο συγκεκριμένος καθηγητής έκανε 2 τεστ για κορωνοϊό -το ένα εκ των οποίων βγήκε αρνητικό και το άλλο (ένα “rapid test”) βγήκε θετικό. Κάτι που σημαίνει πως αναμένεται και 3ος έλεγχος για τον εντοπισμό του κορωνοϊού, το αποτέλεσμα του οποίου θα γίνει γνωστό (κατά πάσα πιθανότητα) την Τρίτη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων, ο εν λόγω καθηγητής φέρεται να έκανε μάθημα το περασμένο Σάββατο (αλλά και εντός της περασμένης εβδομάδας χωρίς χρήση μάσκας – την ώρα που οι μαθητές του φορούσαν μάσκα!

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας ανέστειλε προσωρινά και προληπτικά την λειτουργία του, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε και απολύμανση στους χώρους του ωδείου. Εντός της ημέρας αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του δήμου Καβάλας.

Σχόλιο γράφοντος:

Το κατά πόσο το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας έμεινε, επί της ουσίας, απροστάτευτο απέναντι στον κορωνοϊό, τόσο σχετικά με τα υγειονομικά μέτρα όσο και με τον έλεγχο της υγείας των καθηγητών μένει να το δούμε στην πράξη.

Εμείς, όμως, θα βάλουμε και μια άλλη διάσταση στο όλο θέμα -μια διάσταση που δείχνει ακριβώς πως ο χειρισμός της όλης υπόθεσης είναι το λιγότερο ερασιτεχνικός:

Από το πρωί της Δευτέρας και μέχρι αυτή την ώρα, ουδείς από το δημοτικό ωδείο απαντάει στις τηλεφωνικές οχλήσεις τόσο γονέων όσο και καθηγητών -αλλά και των ίδιων των μελών του διοικητικού συμβουλίου!

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση των γονέων, των καθηγητών αλλά και των μελών του διοικητικού συμβουλίου μέσω ενός email ή ενός μηνύματος SMS.

Ωστόσο, είτε οι ιθύνοντες του ωδείου είτε κάποιοι άλλοι κύκλοι εντός αυτού (δεν έχει σημασία το ποιοι το έκαναν), αντί να σπεύσουν τους πραγματικά ενδιαφερόμενους για την όλη υπόθεση, έσπευσαν να ενημερώσουν…μια φίλια προς αυτούς εφημερίδα! Η οποία μάλιστα, αν και ιστορική, είναι εδώ και πάρα πολύ καιρό “διαβόητη” για το γεγονός πως δεν ψάχνει απολύτως τίποτα προτού δημοσιεύσει, παρά στοχεύει απλά στο να μαζέψει ολοένα και περισσότερα κλικς χωρίς καν να επιβεβαιώνει αυτά που γράφει!

Είναι χαρακτηριστικό πως, μέχρις ότου γράψουμε αυτά που γράφουμε, κάναμε τουλάχιστον 5 με 6 τηλεφωνήματα για να βρούμε το τι πραγματικά ισχύει. Ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό για ορισμένους που απλά αρέσκονται στο να σκορπάνε τον πανικό για μερικά κλικς!

Με απλά λόγια…ψαρεύουμε στα θολά!

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

Νηπιαγωγός πέθανε στην κλινική COVID-19 του νοσοκομείου Καβάλας

Μια 53χρονη νηπιαγωγός, η οποία εργαζόταν σε σχολική μονάδα της Καβάλας, απεβίωσε το πρωί της Τετάρτης 25...

Σταθεροποιείται η κατάσταση στο νοσοκομείο Καβάλας – Rapid tests, την Πέμπτη, από τον ΕΟΔΥ

Για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες επικρατεί μια συγκρατημένη αισιοδοξία στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, καθώς από...

Η φωτογραφία της ημέρας: “Χρόνια πολλά”

Έστω και αν η φετινή χρονιά αποτελεί για πολλούς από εμάς (όχι άδικα) τον ορισμό της "δίσεκτης" (ας όψεται ο κορωνοϊός και...

Στην κλινική COVID-19 ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

Στην κλινική COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας μεταφέρθηκε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, ο οποίος εδώ και...

Επί 2 χρόνια εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχείς αστυνομικές έρευνες έξι (6) υποθέσεις απατών και κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων, που διαπράχθηκαν κατά...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

- Advertisement -