Πινγκ Πονγκ: Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Λεμονιά Γκαϊτατζή του ΑΣΕΑ Καβάλας

Must Read

image_print

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, από την αθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, Λεμονιά Γκαϊτατζή.

“Η Λεμονιά Γκαϊτατζή μας έκανε για μια ακόμη φορά υπερήφανους. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αποτελεί την απτή απόδειξη όχι μόνο του ταλέντου της, αλλά και της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, προκειμένου να προσθέσει περισσότερες επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ τόσο τον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, όσο και την οικογένεια της 13χρονης πρωταθλήτριας Ελλάδας, γιατί πίστεψαν στις δυνατότητες της και έκαναν τα πάντα για να γίνουν τα όνειρα της πραγματικότητα”.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

ΑΚΚΕΛ: Με τα ίδια της τα χέρια η Ελλάδα υπονομεύει το πιο εμβληματικό της προϊόν «τη Φέτα»

Σύμφωνα με το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ, ένα  Προϊόν -Πρεσβευτής της χώρας μας που είναι «η...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία