Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ΠΑΟΚ Β΄- ΑΟ Καβάλα στην Ευκαρπία, για την 7η αγωνιστική των play out της Super League 2.
Καλός ο ρυθμός στο πρώτο μέρος, χωρίς, όμως, να σημειώνονται κλασσικές ευκαιρίες. Η καλύτερης στιγμή ανήκε στους Θεσσαλονικείς, όταν στο 38΄ο Κανίς πλάσαρε, με τον Αστρά να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση. Είχαν προηγηθεί δύο μακρινά σουτ των Τσαούση (4΄) και Γρόσδη (20΄), τα οποία δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα του ΑΟΚ.
Λιγοστές οι καλές στιγμές και στο δεύτερο ημίχρονο. Θα λέγαμε ότι οι δύο ομάδες παίζανε περισσότερο για το «χ» παρά για την νίκη. Παρόλα αυτά, στην επανάληψη οι Καβαλιώτες παρουσιάστηκαν αισθητά πιο ορεξάτοι. Στο 50΄ο Γαβριηλίδης απομάκρυνε στα τυφλά, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Νικολακούλη. 12 ΄ αργότερα ο Αναστασόπουλος σούταρε από μακριά, αλλά ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου μπλόκαρε άνετα. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν καθόλου τον Αστρά, ενώ τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή –με δεύτερη κίτρινη κάρτα- του Σινανάι στο 90+2΄.
Στο άλλο παιχνίδι των play out η Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου.
Το φιλμ του αγώνα
4΄Σουτ του Τσαούση έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Αστρά
20΄Η μπάλα λίγο άουτ από το μακρινό σουτ του Γρόσδη
38΄ Μεγάλη επέμβαση του Αστρά στο πλασέ του Κανίς
62΄Μακρινό σουτ του Αναστασόπουλου, έυκολα μπλόκαρε ο Νικολακούλης
ΠΑΟΚ Β΄(Καραγεωργίου): Νικολακούλης, Τσοπούρογλου, Σινανάι, Λαγωνίδης, Μπαταούλας, Κωττάς, Γρόσδης (76΄Ρουμιάντσεβ), Σμυρλής (76΄Σπυράκος), Τσαούσης, Γκιτέρσος, Κανίς (71΄Χατσίδης)
ΑΟ Καβάλα (Τάτσης): Αστράς, Στίκας, Αναστασόπουλος, Κατσουλίδης, Τσαμούρης, Γαβριηλίδης, Καζαντζίδης, Λέλεκας (63΄Σαπουντζής) , Δημητριάδης (90+1΄Μέτσε), Κασέμι (90+1΄ Κβερενχιλάτζε), Γκέκας
Βαθμολογία
| ΟΜΑΔΑ | ΑΓ | ΒΑΘ |
| Νίκη Βόλου | 6 | 21 |
| ΠΑΟΚ Β΄ | 5 | 18 |
| ΑΟ Καβάλα | 6 | 18 |
| Διαγόρας | 5 | 14 |
| Εθνικός Ν. Κεραμιδίου | 6 | 5 |





