Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Πάνθηρες Καβάλας: Διεθνές φιλικό με την βουλγαρική Pirin

Must Read

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των εορτών, μας έδωσε τη δυνατότητα να οργανώσουμε το πρώτο διεθνές φιλικό σε επίπεδο κορασίδων, με καλεσμένη την ομάδα BC PIRIN της γειτονικής Βουλγαρίας.

Η 30μελής αποστολή (αθλήτριες, προπονητές και γονείς) δέχθηκε τη φιλοξενία μας, τα εορταστικά δωράκια ενώ μετά το τέλος του αγώνα περιηγήθηκε στην πόλη μας με τη βοήθεια του πολύ καλού καιρού! Η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστο της Καλαμίτσας και διήρκησε 2 ώρες, δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα κορίτσια να αγωνιστούν αρκετά σε μία περίοδο που λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Οφείλουμε να πούμε πως μας έκανε εντύπωση τόσο η ετοιμότητα όσο και το αγωνιστικό επίπεδο της φιλοξενούμενης ομάδας, μία πραγματικά καλή ομάδα!

Επόμενη στάση για εμάς, Βουλγαρία! Ο επαναληπτικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της BC PIRIN στο Γκότσε Ντέλτσεφ σε περίπου μία εβδομάδα! Σκοπός μας, σαν σύλλογος, είναι να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία κοινών δράσεων σε ευρύτερο πλαίσιο και σε ετήσιο πλάνο για την ανάδειξη όχι μόνο του μπάσκετ κοριτσιών αλλά και της πόλης μας!

Must Read

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Α΄ και Β΄  ΕΠΣ Καβάλας, 18-19/03/2023: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας Αποτελέσματα (20η αγωνιστική) Αετός Οφρυνίου – ΑΕΚ Καβάλας 2-0

Βύρωνας Καβάλας – Απόλλων Παραλιμνίου 2-0: Ο Απόλλωνας την «φλυαρία», ο Βύρωνας την ουσία

Την νίκη με 2-0 στο Βερούλειο πήρε ο Βύρωνας Καβάλας απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία