Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Οι φωτογραφίες της ημέρας: Αφιερωμένες σε όσους προτρέπουν τη μη χρήση ΙΧ στο κέντρο της Καβάλας

Must Read

image_printΕκτύπωση

Εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε εξέλιξη μία συζήτηση για το αν και κατά πόσο θα πρέπει οι Καβαλιώτες να χρησιμοποιούν τα επιβατικά τους οχήματα στο κέντρο της πόλης ή αν θα πρέπει να χρησιμοποιούν είτε μέσα μαζικής μεταφοράς είτε τα πόδια τους.

Όλη αυτή η συζήτηση σχετίζεται, φυσικά, και με τα έργα που εκτελούνται -με ρυθμούς “χελώνας”- στην πλατεία Καπνεργάτη με απώτερο στόχο την πεζοδρόμηση της περιοχής γύρω από αυτήν.

Και μπορεί οι υποστηρικτές της άποψης ότι οι Καβαλιώτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν περισσότερο τα μέσα μαζικής μεταφοράς να είναι ουκ ολίγοι -ο γράφων είναι ένας από αυτούς-,

ωστόσο όταν έρχεται η ώρα για να συζητήσουμε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μέσα μαζικής μεταφοράς (εν προκειμένω, τα λεωφορεία) στην Καβάλα, τότε το μόνο συναίσθημα που απομένει είναι η θλίψη και η απογοήτευση.

Θλίψη και απογοήτευση που σχετίζονται όχι μόνο με το κόστος των εισιτηρίων του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας αλλά και με τα ολοένα και λιγότερα δρομολόγια που εκτελούνται στη διάρκεια της ημέρας.

Όπως όμως αναδεικνύει, με ανάρτησή του στα social media, ο συμπολίτης μας και παλιός δημοσιογράφος Γιάννης Τζανίδης, προβλήματα υπάρχουν ακόμα και στην εύρεση των εισιτηρίων και την λειτουργία των αυτόματων εκδοτηρίων τους (τα οποία ανήκουν στο Αστικό ΚΤΕΛ).

Όπως αναφέρει ο κ. Τζανίδης,

Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Στάση “Στρατιωτική Λέσχη”.Ώρα 12.00

Το εκδοτήριο είναι κλειστό. Σε παραπέμπει δίπλα στον αυτόματο. Έχει και τόξο μη και μπερδευτείς 😂

Ο αυτόματος πωλητής ζητάει τον… κωδικό εξουσιοδοτημένου χρήστη. Προφανώς είναι χαλασμένος. (Σχόλιο γράφοντος: Και ανορθόγραφος…)

Ψάχνεις άλλο σημείο πώλησης, χωρίς αποτέλεσμα.Περιμένεις το λεωφορείο και εκεί θα πληρώσεις αντί για 1,20 που είναι το σωστό, 1,70 € !!!

Αφιερωμένο σε όσους προτρέπουν τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν τα ΙΧ τους.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Ψήφισμα κατά της συγχώνευσης σχολικών μονάδων από την Ένωση Γονέων Μαθητών Καβάλας

Στη δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Γονέων ΑΜΘ, της Ένωσης Γονέων Μαθητών Θάσου, της Ένωσης Γονέων Μαθητών Καβάλας και...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!