Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Ο…τηλεβόας: Τουλάχιστον το Βυζάντιο FC βρήκε χορηγό, έστω και την Sugarbabes.tv. Γιατί οι άλλοι…

Must Read

Μια είδηση που έπαιξε πολύ τις τελευταίες ημέρες στην τοπική (και όχι μόνο) επικαιρότητα ήταν, αναμφίβολα, η συμφωνία στην οποία προχώρησε η ποδοσφαιρική ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος για τη χορηγία φανέλας.

Βλέπετε, το γεγονός πως η επιχείρηση που θα διαφημιστεί στις φανέλες της ιστορικής ομάδας από το Κοκκινόχωμα (η οποία θα αγωνιστεί φέτος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας) είναι η γνωστή εταιρία παραγωγής ταινιών πορνό SugarBabes.tv δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Το πώς επήλθε η συμφωνία μεταξύ του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και της Sugarbabes.tv (δηλ. αν ο εις εκ των υπευθύνων της Sugarbabes.tv, ο Τεό, ήταν αυτός που έκανε το “πρώτο βήμα” ή οι ιθύνοντες του συλλόγου) δεν έχει καμία σημασία – τουλάχιστον για εμάς (διότι κάποιοι άλλοι ενδιαφέρονται για τέτοιες λεπτομέρειες).

Σημασία έχει ότι μια ομάδα που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κατάφερε και βρήκε έναν χορηγό με (όπως φαίνεται) κάποια οικονομική ευρωστία, ο οποίος μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τα ταμεία της ομάδας -ειδικά τη σήμερον ημέρα.

Βλέπετε, την ίδια ώρα αρκετές είναι οι ομάδες που έκαναν γνωστό πως δεν θα καταφέρουν να συμμετέχουν στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας, λόγω αδυναμίας να στηρίξουν οικονομικά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις -ειδικά τώρα, που “λεφτά δεν υπάρχουν” και οι επιπτώσεις από την ύπαρξη του κορωνοϊού είναι ιδιαίτερα ορατές.

Ήδη, τις ημέρες που ανακοινώθηκε η συνεργασία του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με τη SugarBabes.tv (έστω και για τις φανέλες προπόνησης, όπως έκαναν γνωστό οι ιθύνοντες του συλλόγου) η Α.Ε. Πιερέων ανακοίνωσε πως αναστέλλει τη λειτουργία της για τη σαιζόν 2021-2022 λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Και φυσικά δεν είναι η μόνη ομάδα που προχωράει σε μια τέτοια κίνηση: ήδη η Θράκη Γραβούνας, ο Φίλιππος Χρυσοκάστρου και ο Αστέρας Φωληάς έχουν ανακοινώσει πως δεν θα συμμετέχουν στις φετινές διοργανώσεις της ΕΠΣ Καβάλας, ενώ και ο Αετός Οφρυνίου δήλωσε αδυναμία να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία (όπου οι οικονομικές απαιτήσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες) και θα πάρει μέρος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Και όλα αυτά ενώ ακόμα είμαστε στον Αύγουστο. Και το ερώτημα είναι: θα αντέξουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες ή θα έχουμε και άλλες αποχωρήσεις μέσα στη σαιζόν;

Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή: Κανείς δεν ξέρει!

Συνοψίζοντας, λοιπόν…πάλι καλά να λέμε που το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ήρθε σε συμφωνία με τη SugarBabes.tv…

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Οι αγρότες στην αντιπεριφέρεια Καβάλας (βίντεο)

Συμβολική πορεία διαμαρτυρίας, με πάνω από 10 τρακτέρ, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2024 αγρότες που συμμετέχουν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!