Κυριακή, 19 Μαρτίου, 2023

Ο…τηλεβόας: Καλό ταξίδι μικρέ Γιάννη

Must Read

Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού δεν μπορεί παρά να συγκλονίσει όλους μας -ίσως και πολύ περισσότερο από τον θάνατο ενός π.χ. ηλικιωμένου ανθρώπου.

Χωρίς φυσικά να υποβαθμίζουμε τον θάνατο ενός συνανθρώπου οποιασδήποτε άλλης ηλικίας (κάθε άλλο), εκτιμούμε πως το αίτιο που επιβεβαιώνει αυτό που γράψαμε στην πρώτη παράγραφο είναι μάλλον προφανές.

Συνεπώς τα λόγια είναι περιττά για να εκφράσουν την οδύνη μας για τον θάνατο του Γιαννάκη, ενός μικρού Καβαλιώτη -ηλικίας μόλις 13 ετών- ο οποίος έφυγε για πάντα από κοντά μας τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2023.

Ενός παιδιού που ταλαιπωρήθηκε για πάνω από 2 χρόνια από τον καρκίνο, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, παρά μόνο να αφήσουμε να μιλήσουν οι συλλυπητήριες αναρτήσεις των 2 συλλόγων στους οποίους αγωνίστηκε (του ΑΣΕΑ Καβάλας και της ΑΕΚ Καβάλας)

Καλό ταξίδι μικρέ Γιάννη

Must Read

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Α΄ και Β΄  ΕΠΣ Καβάλας, 18-19/03/2023: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας Αποτελέσματα (20η αγωνιστική) Αετός Οφρυνίου – ΑΕΚ Καβάλας 2-0

Βύρωνας Καβάλας – Απόλλων Παραλιμνίου 2-0: Ο Απόλλωνας την «φλυαρία», ο Βύρωνας την ουσία

Την νίκη με 2-0 στο Βερούλειο πήρε ο Βύρωνας Καβάλας απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία