Αναστάτωση στους κατοίκους του Λιμένα Θάσου προκάλεσε μια μεγάλη διακοπή στην παροχή νερού, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου 2020. Η διακοπή οφείλεται σε βλάβη που προκλήθηκε στο δίκτυο υδροδότησης, η οποία σημειώθηκε περί τις 18:15. Αρχικά εκτιμήθηκε ότι η βλάβη ήταν αρκετά σοβαρή (“μεγάλη” την χαρακτήρισε, με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης), ωστόσο τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Θάσου αποκατέστησαν την παροχή νερού μέχρι τα μεσάνυχτα.
Must Read
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή του άρθρου αυτού, θα πρέπει αυστηρά να αναφέρεται η αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο.
To Kavala Portal φιλοξενεί άρθρα γνώμης τρίτων συντακτών στο πλαίσιο του πλουραλισμού της ενημέρωσης. Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτά δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις θέσεις της συντακτικής ομάδας ή της διαχείρισης του ιστότοπου.





