Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

“Λιπάσματα Καβάλας LTD”: Δωρεά κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Καβάλας

Must Read

Η ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ LTD αναγνωρίζοντας τις παρούσες πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η χώρας μας από την πανδημία και ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Κυβέρνησης για στήριξη του ιδιωτικού τομέα στο δημόσιο σύστημα υγείας, προχώρησε στην αγορά και στη δωρεά δυο κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας  για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Με αυτόν τον τρόπο η ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ  στηρίζει αφενός την εθνική προσπάθεια και αφετέρου – για μια ακόμη φορά – την τοπική κοινωνία της Καβάλας στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η εταιρεία στηρίζει το τιτάνιο έργο των γιατρών, των νοσηλευτών, του παραϊατρικού και διοικητικού προσωπικού και του προσωπικού του ΕΚΑΒ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας που κάθε μέρα ρίχνονται με αυτοθυσία στη μάχη για τη φροντίδα των συνανθρώπων μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Για μια ακόμη φορά η εταιρεία ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ, παρόλες τις αντιξοότητες των καιρών, στέκεται  δίπλα στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας κάνοντας την ευχή να βγούμε όλοι γρήγορα νικητές.

Και θα βγούμε.

Μένουμε σπίτι.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!