Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2025

Καβάλα: Επιτέθηκαν στην σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου

Must Read

image_print

Στόχος επίθεσης το περασμένο Σάββατο (20/01/2024) έγινε η σύντροφος του Καβαλιώτη αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έγινε στην Καβάλα, έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Οι δράστες, αφού γρονθοκόπησαν τη σύντροφο του κ. Μάνταλου, της είπαν «αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία γνωστοποίησε το συγκεκριμένο συμβάν:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν “αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο”.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

24ωρη απεργία των δημοσιογράφων… με αιτήματα “εκτός τόπου και χρόνου”

Από τις 5 το πρωί της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου 2025 ως και τις 5 το πρωί της Τετάρτης 19,...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!