Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Καταγγελία στο Kavala Portal: “Ταξιτζής πέταξε εκτός οχήματος τον άρρωστο πατέρα μου”

Must Read

φωτογραφία αρχείου

Μια επώνυμη καταγγελία κατέθεσε στο Kavala Portal ένας συμπολίτης μας, ονόματι Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναζητάει -μαζί με τον δικηγόρο του, μέσω του οποίου έχει υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων- έναν οδηγό ταξί που κατηγορείται για απάνθρωπη συμπεριφορά σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα του. Η καταγγελία έχει γίνει γνωστή τόσο στο σωματείο οδηγών ταξί Καβάλας όσο και στο σωματείο Eurotaxi Καβάλας – με τον εκπρόσωπο των Eurotaxi Γεράσιμο Τερλάκη να δηλώνει στο Kavala Portal πως αμφότερα αναζητούν τον κατηγορούμενο οδηγό.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής:

“Εγώ κατοικώ στη Θεσσαλονίκη -όπου και εργάζομαι-, ωστόσο ο πατέρας μου κατοικεί στην Καβάλα μαζί με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου είναι 88 χρονών και έχει πολλά προβλήματα υγείας, εξαιτίας των οποίων μπαινοβγαίνει συχνά στα νοσοκομεία. Την περασμένη Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 ο πατέρας μου εισήχθη στο νοσοκομείο Καβάλας, από το οποίο και έλαβε εξιτήριο την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022.

Περί τις 14:30 το μεσημέρι, η μητέρα μου έβαλε τον πατέρα μου σε ένα καροτσάκι -από αυτά που διαθέτει το νοσοκομείο- και τον μετέφερε στην πιάτσα ταξί του ΓΝ Καβάλας προκειμένου να πάρουν ένα ταξί και να επιστρέψουν στο σπίτι τους, στη Ραψάνη. Δυστυχώς τα μόνα διαθέσιμα οχήματα που χρησιμοποιούνται για μεταφορά ασθενών και ΑμεΑ βρίσκονταν σε άλλες περιοχές, οπότε η μητέρα μου έβαλε τον πατέρα μου σε ένα άσπρο ταξί που βρισκόταν σταθμευμένο από πριν στην πιάτσα.

Αμέσως μετά την επιβίβαση στο ταξί, η μητέρα μου επέστρεψε το καροτσάκι στο νοσοκομείο και γύρισε πίσω προκειμένου να μπει και αυτή στο όχημα για να γυρίσουν στο σπίτι τους. Όμως αντίκρισε τον πατέρα μου πεσμένο στην άσφαλτο, ενώ το ταξί είχε εξαφανιστεί!

Μέσα στην ταραχή του, ο πατέρας μου ανέφερε στην μητέρα μου πως ο οδηγός του ταξί αρνήθηκε να τους μεταφέρει δηλώνοντας πως δεν τον βολεύει η κούρσα ως την Ραψάνη (!). Ο πατέρας μου δεν είχε κάποια εξωτερικά χτυπήματα, ωστόσο ήταν εμφανώς σοκαρισμένος. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να συγκρατηθούν οι πινακίδες του οχήματος, ενώ δεν υπάρχουν και κάμερες που να παρακολουθούν τον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου. Στην πιάτσα βρίσκονταν, εκείνη την ώρα, άλλα 2 οχήματα -οι οδηγοί των οποίων, ωστόσο, δεν κατάφεραν να μας βοηθήσουν.

Θα συνεχίσουμε να να ψάχνουμε τον οδηγό, για αυτό και έβαλα και δικηγόρο. Θέλουμε να βρούμε τον οδηγό και να του ζητήσουμε τον λόγο για τον οποίο φέρθηκε τόσο απάνθρωπα στον άρρωστο πατέρα μου.”

Από την πλευρά του ο κ. Τερλάκης εξήγησε στο Kavala Portal πως “η καταγγελία του κ. Παπαδόπουλου ερευνάται προσεκτικά από όλους εμάς. Αναζητούμε τον οδηγό μέσα από τα αρχεία του τηλεφωνικού μας κέντρου (τα οποία και καταγράφουν τις κινήσεις των ταξί), ωστόσο από τα δικά μας αρχεία δεν έχει εντοπιστεί ο οδηγός. Η μόνη κάμερα που βρίσκεται στην περιοχή ελέγχει το εσωτερικό του νοσοκομείου και όχι το πάρκινγκ. Αν και υπάρχουν λευκά οχήματα προερχόμενα είτε από Δράμα είτε από Ξάνθη, το γεγονός πως το επίμαχο όχημα ήταν σταθμευμένο σε πιάτσα μάς οδηγεί στο συμπέρασμα πως το ταξί ήταν Καβαλιώτικο. Θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τον οδηγό του οχήματος, διότι τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από κανέναν μας.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!