Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Food Truck Festival στις Κρηνίδες: Έρχεται η γιορτή των γεύσεων

Must Read

image_printΕκτύπωση

Σε επίκεντρο των γεύσεων στοχεύουν να μετατραπούν, από την Παρασκευή 31 Μαΐου ως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, οι Κρηνίδες.

Αφορμή είναι το Food Truck Festival, μια γιορτή του Street Food που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων με την υποστήριξη του Σωματείου “Street Food in Greece” και την αιγίδα του δήμου και του επιμελητηρίου Καβάλας.

Από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής, η πλατεία Πελεκανίδη θα γεμίσει από γεύσεις και μυρωδιές, οι οποίες θα προσφέρονται απλόχερα από τις δεκάδες καντίνες που αναμένεται να στηθούν στην περιοχή.

Η είσοδος στους χώρους της διοργάνωσης θα είναι δωρεάν, ενώ το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής:

𝝥𝝰𝞀𝝰𝞂𝝹𝝴𝞄ή : 𝟭𝟳:𝟬𝟬 – 𝟬𝟬:𝟬𝟬
𝝨ά𝝱𝝱𝝰𝞃𝝾 : 𝟭𝟮:𝟬𝟬 – 𝟬𝟬:𝟬𝟬
𝝟𝞄𝞀𝝸𝝰𝝹ή : 𝟭𝟮:𝟬𝟬 – 𝟬𝟬:𝟬𝟬

Όπως επισημαίνεται και από την σχετική πρόσκληση:

Προσεγμένες γεύσεις, ιδιαίτερες προσεγγίσεις, λαχταριστά 𝐛𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫𝐬 , 𝐜𝐨𝐫𝐧 𝐝𝐨𝐠𝐬 , 𝐜𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨𝐬 , 𝛂𝛕𝛆𝛌𝛆ί𝛚𝛕𝛂 𝐜𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥 , 𝐦𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥 και 𝝻𝝿ύ𝞀𝝴ς ,𝝰𝞂𝝸𝝰𝞃𝝸𝝹ή 𝝹𝝾𝞄𝝵ί𝝼𝝰 είναι λίγα από όσα θα δοκιμάσετε όσοι επισκεφτείτε το 𝗦𝘁𝗿𝗲𝗲𝘁 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 @𝗙𝗶𝗹𝗶𝗽𝗽𝗼𝗶 – 𝗞𝗮𝘃𝗮𝗹𝗮

Φυσικά δεν θα λείπουν οι κλασικές – διαχρονικές προτιμήσεις όπως 𝗰𝗿𝗶𝘀𝗽𝘆 𝗳𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗰𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝝹𝝰𝝸 𝗛𝗼𝘁 𝗗𝗼𝗴 πάντα όμως με την προσέγγιση και την πινελιά των chefs του 𝝨𝞈𝝻𝝰𝞃𝝴ί𝝾𝞄 𝗦𝘁𝗿𝗲𝗲𝘁 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗜𝗻 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗰𝗲

Τέλος μη παραλείψετε να δοκιμάσετε το 𝝲𝝺𝞄𝝹ό 𝝹𝝰𝝻𝝸𝝼ά𝝳𝝰 ή 𝝲𝝺𝞄𝝹ό 𝞃𝝾𝞄 𝝙𝝾ύ𝝼𝝰𝝱𝝶 !Είναι ένα σουβλιστό γλυκό που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στην Μεσαιωνική Τρανσυλβανία περί το 1.450 μ.χ.

𝝠𝝾𝞄𝝹𝝾𝞄𝝻ά𝝳𝝴ς, 𝝵𝝰𝞆𝝰𝞀𝞈𝞃ά, 𝝿𝝰𝝲𝞈𝞃ά επίσης θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Φαγητό χωρίς μουσική όμως δεν γίνεται! Ξεκινάμε δυναμικά την Παρασκευή 31 Μαΐου με την μοναδική μπάντα του δρόμου «𝗙𝗮𝘀𝗮𝗿𝗶𝗼𝘀𝗼» και ακολουθεί το δημοφιλές συγκρότημα : Ά𝝼𝞈 𝝟ά𝞃𝞈.
Σάββατο 1 Ιουνίου αναλαμβάνει με απίστευτη διάθεση 𝝾 𝝘𝝸ώ𝞀𝝲𝝾ς 𝝖𝝽άς 𝗙𝘂𝗹𝗹 𝗕𝗮𝗻𝗱 .Tαυτόχρονα όλες τις μέρες ανεπανάληπτοι 𝗗𝗝’𝘀 𝞂𝞃𝝰 𝗗𝗲𝗰𝗸𝘀 για 3 ημέρες γεμάτες διασκέδαση! 𝗗𝘂𝗯𝘀𝘁𝗲𝗳 , 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗻𝗶𝘀 𝗟𝗼𝗻𝘁𝗶𝘀 , 𝗔𝝼𝝳𝞀έ𝝰ς 𝝡𝝿ά𝞀𝞃𝞂𝝾ς 𝝹𝝰𝝸 𝗣𝗮𝗻𝗮𝗴𝗶𝘄𝘁𝗶𝘀 𝗠𝗮𝘅𝗮𝗶𝗿𝗶𝗱𝗶𝘀 θα ξεσηκώσουν τα πλήθη!

Συμμετέχουν :
𝚻𝐡𝐞 𝐍𝐚𝐬𝐬 𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 – 𝐂𝐫𝐚𝐳𝐲 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧
𝐂𝐚𝐧𝐭𝐞𝐞𝐧𝐢𝐭𝐨
𝚷𝛂𝛒𝛂𝛅𝛐𝛔𝛊𝛂𝛋𝛐ί 𝚲𝛐𝛖𝛋𝛐𝛖𝛍ά𝛅𝛆ς 𝚶𝛒𝛗𝛂𝛎ί𝛅𝛈ς
𝐓𝐡𝐞 𝐕𝐚𝐧𝐧𝐞𝐫𝐬
𝐇𝐨𝐦𝐞’𝐬 𝐒𝐭𝐫𝐞𝐞𝐭 𝐅𝐨𝐨𝐝
𝐓𝐫𝐨𝐩𝐢𝐜𝐚𝐥
𝐌𝐨𝐢𝐫𝐚 𝐂𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥
𝐂𝐡𝐢𝐦𝐧𝐞𝐲 𝐂𝐚𝐤𝐞
𝐂𝐚𝐦𝐞𝐥𝐨𝐭
𝐆𝐢𝐚𝐧𝐧𝐨𝐮𝐥𝐚𝐤𝐢𝐬 𝐈𝐜𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦
𝐓𝐡𝐞 𝐕𝐚𝐧 𝐂𝐚𝐠𝐞

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Γυμνάσιο – Λύκειο Κρηνίδων: Oλοκληρώνονται σταδιακά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του.

Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο – Λύκειο των Κρηνίδων. Μέσα στη διάρκεια της θερινής σεζόν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!