Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Όλα έτοιμα για την Kavala Expo 2023: Η τοπική επιχειρηματικότητα δηλώνει αισιόδοξη

Must Read

Έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της είναι για 29η χρονιά η πιο σημαντική έκθεση για την επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία Kavala Expo η οποία θα διεξαχθεί από την ερχόμενη Παρασκευή 29/09 μέχρι και τη Δευτέρα 02/10 και θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο ‘’Απόστολος Μαρδύρης’’ στη Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ η 29η Kavala Expo έρχεται με πολυποίκιλες δράσεις ψυχαγωγικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, γαστρονομικές δημιουργίες, και μουσικά event με διακεκριμένους καλλιτέχνες. Λίγο πριν την έναρξη του μεγαλύτερου επιχειρηματικού γεγονότος της χρονιάς. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκος Δέμπας μίλησε στο Kavala Portal για την συμμετοχή των εκθετών, το πρόγραμμα και τις δράσεις, τους στόχους και τις προσδοκίες για την φετινή έκθεση, αλλά και για το φιλανθρωπικό χαρακτήρα των πληγέντων από τις φονικές πλημμύρες στην Θεσσαλία. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δέμπας ανέφερε τα εξής:

Οι εκθέτες έχουν καλύψει το σύνολο του εκθεσιακού μας χώρου και θα ξεπεράσουν τους 120 οι οποίοι θα είναι μέσα στα ήδη στημένα περίπτερα. Αν και τα περίπτερα είναι γύρω στα 80 σε αυτά περιλαμβάνονται (επιμελητήρια, φορείς) μπορεί δηλαδή να έχουν εντός και πολλαπλές επιχειρήσεις. Συνεπώς, είμαστε ικανοποιημένοι αρκετά από τους εκθέτες, ωστόσο έχουμε χάσει και κάποιους όπως οινοποιούς, λατόμους επειδή βρίσκονται σε εκθέσεις στο εξωτερικό. Όμως έχουμε κατορθώσει να υπάρχει μία μεγάλη κάλυψη στον εκθεσιακό μας χώρο.

Φέτος ενισχύσαμε σημαντικά τις εκδηλώσεις. Στη φετινή έκθεση θα έχουμε για πρώτη φορά 3 μουσικές συναυλίες. Την Παρασκευή στα εγκαίνια θα έχουμε τις fortissimo, την Κυριακή το συγκρότημα Onirama, και τη Δευτέρα τον δημοφιλή καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη, (οι συναυλίες θα έχουν ώρα έναρξης τη 21:00).


Επίσης, έχουμε γαστρονομικές εκδηλώσεις με τοπικές συνταγές από επίσης τοπικούς σεφ που μαζί με τα χορευτικά παραδοσιακά συγκροτήματα αλλά και με το μουσικό σχολείο Καβάλας θα δίνουν άλλη μία δράση ψυχαγωγίας και γαστρονομίας στον εκθεσιακό μας χώρο. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει πλανητάριο χρησιμοποιώντας και το επιμορφωτικό στοιχείο και βέβαια το ‘’Θάσος Αλλιώς’’ μέσα από τα playmobil που έχει δημιουργήσει ο κ. Αναστάσης Μπίλιας όπου με δια δραστικό τρόπο μαθαίνουμε την ιστορία για το νησί της Θάσου.

Άρα έχουμε ένα κομμάτι επιχειρηματικότητας σε συνδυασμό με πλούσια πολιτιστικά δρώμενα με πυρήνα τον φιλανθρωπικό μας σκοπό. Θα υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία όπου ο καθένας θα μπορεί να βάλει τον δικό του οβολό και σε συνεργασία με τους προέδρους άλλων επιμελητηρίων αλλά κυρίως της Θεσσαλίας θα δούμε πως θα διοχετεύσουμε τα είδη πρώτης ανάγκης στις πληγείσες περιοχές.

Όσο αναφορά για τη φετινή τιμώμενη χώρα θα είναι του Μπουργκάς της Βουλγαρίας με το οποίο αύριο θα υπογράψουμε και το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των δύο λιμένων Καβάλας – Μπουργκάς. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε μία στενή σχέση ευελπιστώντας και για την επικείμενη σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκης – Καβάλα – Αλεξανδρούπολης – Μπουργκάς παίρνοντας μια άλλη αίγλη από αυτή η διασύνδεση και εκτιμώ ότι για αυτό τον λόγο έχουμε ως τιμώμενη περιοχή το Μπουργκάς.


Οι φετινοί μας στόχοι είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες και εκθέτες και φυσικά να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και κυρίως οι εκθέτες όπου για αυτούς γίνεται η έκθεση (έκθεση προϊόντων, κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών) αλλά και όλοι όσοι επισκεφτούν μας επισκεφτούν να μη δουν μία φτωχική αλλά μία πολυποίκιλων δράσεων έκθεση.


Τέλος, να αναφέρουμε ότι όλα φέτος θα είναι δωρεάν δε θα υπάρχει εισιτήριο ούτε στην είσοδο μέσα στην έκθεση, αλλά ούτε και για τις συναυλίες.


Πηγή κεντρικής φωτογραφίας : www.kavalaexpo.gr


Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Podcast “Η Επέλαση των Βαρβάρων”, ΕΠ. 35: Πεσμένη γέφυρα; Όχι. Στρατόπεδο; Όχι. Πάρκο Χριστουγέννων; Ναι!

Δεν γίνεται να έχουν όλοι οι άλλοι Χριστουγεννιάτικα πάρκα και εκδηλώσεις και εμείς εδώ στην Καβάλα να μην έχουμε…...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!